rclmati napisał(a):Ja żałuję, że swoim nie przyjechałem. Można by dłużej poszaleć na torze. Już nie mogę doczekać się kolejnego zlotu
i tak poszalałeś, goń się
Było super, bo WRO jest super! czekam niecierpliwie na wiosnę 2013 i zlot

www.mazdaspeed.pl
rclmati napisał(a):Ja żałuję, że swoim nie przyjechałem. Można by dłużej poszaleć na torze. Już nie mogę doczekać się kolejnego zlotu
Mirek napisał(a):shadoow dzięki za towarzystwo w drodze powrotnej.
Arash napisał(a):Witam wszystkich
A ja byłem pierwszy raz na torze i zlocie mazdy oraz napisałem pierwszy post na forum z zapisem na zlot. Ogólnie zlot mi się podobał pomimo niespodzianki z zmianą godziny, fajnie można było się dużo nauczyć i poszaleć
Tylko żałuje że nie zostałem do niedzieli, aby z wami się zapoznać. W następnym roku jeśli będzie dwudniowy zlot to będe chciał zostać na cały program.
Oldżitsu napisał(a):Arash widzę w podpisie, że masz M3![]()
W sedanie może? Jaki kolor? Może jakieś zdjęcie? Plisssssss
SiN4don napisał(a):Arash napisał(a):Witam wszystkich
A ja byłem pierwszy raz na torze i zlocie mazdy oraz napisałem pierwszy post na forum z zapisem na zlot. Ogólnie zlot mi się podobał pomimo niespodzianki z zmianą godziny, fajnie można było się dużo nauczyć i poszaleć
Tylko żałuje że nie zostałem do niedzieli, aby z wami się zapoznać. W następnym roku jeśli będzie dwudniowy zlot to będe chciał zostać na cały program.
Arash, dawaj swojego bolida do dzialu z M3
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd