Swobodne rozmowy i pytania
26 lat? toż to Młodzieniaszek 
Lulka napisał(a):skoro 26 lat to już nie taki młody to znaczy że co że mi tu od staruchów jedziesz

-
miro62
czy ktoś coś wie na temat budynia? bo widziałam że zapisał sie na koszulke i napisał że opłata pójdzie razem z opłata za zlot a ja nie mam go na liście zapisanych ... żeby potem nie było lipy z noclegiem ... 

- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
lulka możesz zwolnić to miejsce bo przyjade tylko z piątku na sobote... w niedziele niestety musze być w domu.
Stary ale jary ;D
heh dzisiaj pojechałem GH troche poszaleć i po 15 minutach hamulce się "zagotowały" tak że myślalem że auto się zapali....
dupowozy są ...ujowe
V6 rules
Stary ale jary ;D
Pioteq25 napisał(a):Bierz GH to sprawdzimy ile wyciągnie na 400m
Silniki mamy niby te same, choć Twój jest bardziej przydławiony przez ekologię.
heh dzisiaj pojechałem GH troche poszaleć i po 15 minutach hamulce się "zagotowały" tak że myślalem że auto się zapali....
dupowozy są ...ujowe
V6 rules

1/4 Konin`10-16,41,Kamień Śląski `10 -16,35,Piotrków`10-16,21
Konin`11-16,00
- Od: 1 paź 2008, 19:41
- Auto: 323f BA V6 `98
6 GH 2.0 140km `08
Loczek napisał(a):ravo czy bedzie jais dostep do bierxacej wody?
niedaleko jest stacja paliw z łazienką

-
Ania_TM
Pojawił się plan Odcinka Specjalnego
na 99% będzie on tak wyglądał w dniu zlotu.
Zasady oceniania podam w najbliższym czasie w wątku Szkoła jazdy
Trasa powinna spodobać się Wam wszystkim, jest uniwersalna i bardzo ciekawa, wyszaleć da się aż na rok
Trasa powinna spodobać się Wam wszystkim, jest uniwersalna i bardzo ciekawa, wyszaleć da się aż na rok
ravo napisał(a):Pojawił się plan Odcinka Specjalnegona 99% będzie on tak wyglądał w dniu zlotu.
Jakiej długości będzie pętla?
Nie rozumiem pytania
? no OS jest dla osób płacących za 1/4 i szkolenie, Szkolenie to jazda z instruktorem po OSie
Trasa ma około 4km ( ale jeszcze jutro dokładnie potwierdzę ) a co będzie liczył paliwo
?
Trasa ma około 4km ( ale jeszcze jutro dokładnie potwierdzę ) a co będzie liczył paliwo
ravo napisał(a):heheh wbrew pozorom nie jest tak źle zawsze jestem sam w szoku jak mało schodzi paliwaale już na OS strach mięć samą rezerwę na dużych przechyłach.
Zwłaszcza jak ma się T