onyx napisał(a):Na tym wyjeździe zaoszczędzisz
Na nowy kontroler!
www.mazdaspeed.pl
onyx napisał(a):Na tym wyjeździe zaoszczędzisz
Pit napisał(a): Najszybsze Mazdy w tym kraju mam w promieniu 10 km od domu, często nawet w promieniu 2m od garażuhehe.
Pit napisał(a):-1Progresywny kontroler wtrysku wody w RX-7 wziął i się złośliwie przestał działać. Prosię jest prawie nowe i ma kurcze może z 300 km nalotu
W związku z powyższym wysyłam do Czaplinka mojego giermka Five'a jego zapierniczającą (oj, idzie srogo, prowadziłem dziś przy 1.05 bar) czerwoną mydelniczką, w celu złojenia wszystkiego, co się porusza... A my sobie finał rozegramy w Bydgoszczy, za jakiś czas
Miłej zabawy.
WORCIK napisał(a):KOLEDZY MAM PYTANIE
CZY MOŻLIWE BĘDZIE WNIESIENIE OPŁATY WJAZDOWEJ I WJAZD AUTEM NA LOTNISKO W DNIU PRZYJAZDU?
ZAKŁADAM, ŻE PRZYJADĘ TYLKO NA JEDEN DZIEŃ Z CÓRKĄ BEZ POBYTU W OŚRODKU WYPOCZYNKOWYM
POZDRAWIAM
I DO ZOBACZENIA
Bartosz_Mx6 napisał(a):ja odpadam z kolumny.... jednak jade już jutroo........ pozdrawiam i do zobaczenia w sobote....
ogólnie chłopaki startują z łuczniczki, dalej spotykają się z nami na stacji w pawłówkuWORCIK napisał(a):to skąd w końcu startujemy z HALI ŁUCZNICZKI CZY OD NYNUCHA
szkodnik_byd napisał(a):6:30 nynuch
6:45-7:15 łuczniczka
7:30 pawłówek stacja od strony obwodnicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość