Nocleg
ja poproszę domek (piątek/sobota, sobota/niedziela). Wstępnie ja, lukasz.b, beny, możliwe że jeszcze jedna osoba (Radex?) z nami przyjedzie 
Lulu napisał(a):Siw-y napisał(a):Ja poproszę z kimś kto nie pije za dużo, za mało zresztą też nie
pasi Ci z benym, buczosem i lukaszemb?
Chodź do nas Siw-y
No Magda i Justyśka napewno nas przypilnują, Twój tyłek będzie bezpieczny 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Prosimy o pokój 2-osobowy 
andariel napisał(a):Siw-y napisał(a):Ja poproszę z kimś kto nie pije za dużo, za mało zresztą też nie
Z podlasiem pasujeNa pewno będziesz miał opiekę
cbr napisał(a):No Magda i Justyśka napewno nas przypilnują, Twój tyłek będzie bezpieczny
Dobra, namówiliście mnie
Tylko żeby potem nie było, że demoralizuję młodzież

Lulu napisał(a):póki co udaje mi się spełniać wasze prośby, ale pamiętajcie że decyduje kolejność wpłatżeby potem nie było zdziwienia
Dziś będę wiedział co do ostatniej osoby u mnie, dogadam się z Kamilem jak jedziemy i jutro postaram się zrobić przelew
Siw-y napisał(a):Dobra, namówiliście mnie

Siw-y napisał(a):Tylko żeby potem nie było, że demoralizuję młodzież![]()
Patrz co mówisz, bo jak pojedzie devilsgift to szybko nas wszystkich naprostuje
-
2+2=5
cbr napisał(a):Patrz co mówisz, bo jak pojedzie devilsgift to szybko nas wszystkich naprostuje
Oj nie strasz, będzie sympatycznie z Nami, lecz reklamacji póżniej nie przyjmujemy.
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Wiesz ile miejsc jeszcze zostało
?
Lulu napisał(a):niniejszym ogłaszam że od tego momentu nie ma już miejsc w pokojach 2 osobowych, są jeszcze w domkach
Rozumiem, że domek dla Łodzi jest wliczony w zarezerwowane ?
Bartg napisał(a):Lulu napisał(a):niniejszym ogłaszam że od tego momentu nie ma już miejsc w pokojach 2 osobowych, są jeszcze w domkach
Rozumiem, że domek dla Łodzi jest wliczony w zarezerwowane ?![]()
Starałam się sprostać wszystkim waszym życzeniom które dotarły do mnie ( w temacie noclegów lub na PW) do tej pory. W tej chwili zostały mi już tylko takie wolne miejsca:
domek Pozniania -3 miejsca
domek Poznania – 2 miejsca
domek Szczecina – 1 miejsce
domek Łodzi – 1 miejsce
domek Podlasia– 1 miejsce
domek buczosa– 2 miejsca
razem- 10 miejsc wolnych.
Nie ma już wolnych miejsc w pokojach 2-osobowych. Każdy kto teraz się zapisze będzie przydzielony tak żeby było dobrze. Zastrzegam sobie jednak możliwość dalszych modyfikacji związanych z lista wpłat.
Ostatnio edytowano 22 mar 2012, 12:36 przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Jesli podlasie nie ma nic przeciwko to prosilbym o dopisanie mnie do ichniejszego domku.
Jeżeli nie będziesz głośno chrapał to nie mamy nic przeciwko raczej 
-
2+2=5