Wrażenia i opinie po Zlocie Czaplinek 2012
@tomek@ napisał(a):sewo napisał(a):Dokładnie! W rykach niech nam wydziela osobny sektor lotniska i się będziemy bawili sami
Skaczcie pierdzielić farmazony,z wami imprezy wieczorne zawsze są ciekawe
Skakać nigdzie nie bede
Ja usłyszałem słynny tekst Pawcia dopiero rano na lekkim kacu jak wparował do domku nr6 na alkomat i troche się zdziwiłem..... na kacu mam troche kiepskie jarzenie, ale później była beka.......
miło było poznać..... 
Bartosz_Mx6 napisał(a): miło było poznać.....
A kim Ty [tiiit] jesteś

Niee żartuje wiem kim jesteś a alkomat pokazał 1,36 o ile pamiętam. Prezes był przedemną i miał zero zero to też wiem
-
Pawciu
Oj tam oj tam mała literówka miało być skończcie
To widocznie nie byłeś aż tak napruty,ja Ciebie też pamiętam szczególnie twoje ciągle wypowiadane jedno zdanie

Pawciu napisał(a):ej a Ciebie pamiętam małpatomekmałpa
To widocznie nie byłeś aż tak napruty,ja Ciebie też pamiętam szczególnie twoje ciągle wypowiadane jedno zdanie

Nie mówiłem że gnoju narobił.faraon napisał(a):Beny niewiem co ty chcesz od Pawcia. Gnoju nie narobił a to ze miał humor po wypiciu tylu alko to chyba nic złego.
Dobra już nie ma sprawy wyjaśniłem z Pawciem na PW.
A co do ekipy Z WLKP fajne z Was chłopaki i jesteście chyba jedynymi w tak licznym składzie odkąd pamietam.
Pozdro
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a): jedynymi w tak licznym składzie odkąd pamietam.
Beny i długo nie zapomnisz

Dobra po sprawie

-
Pawciu
oj fari fari i po co to się tak ekscytować
zwykle pada na Wielkopolskę bo przyjeżdżacie największą ekipą
a przypomnij sobie czasu kiedy Siwy zachowywał się jak Pawcio
heheheh no może prawie ale w podobnym stylu
chociażby Konin 2009
ale oj tam oj tam
dobrze było ... a w Rykach basen z kisielem macie bankowo 
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
faraon napisał(a):Lulu słoneczko.......... ale ja nic złego niemialem namysli Tylko zawsze WLKP najgorsza
Oki nie było tematu jak Pawciu mówi.Przepraszam pisze
nie odbieraj tego że najgorsza

Mazda mx5 NB FL '02
Pawciu napisał(a):Bartosz_Mx6 napisał(a): miło było poznać.....
A kim Ty [tiiit] jesteś![]()
![]()
![]()
![]()
Niee żartuje wiem kim jesteś a alkomat pokazał 1,36 o ile pamiętam. Prezes był przedemną i miał zero zero to też wiem
1.38.....
Bartosz_Mx6 napisał(a):1.38..... rekordowy wynik...
O nie nie

-
GRU
Przepraszam, że dopiero teraz ale trasa do nocy a potem 11h w pracy zrobiło swoje 
Dziękuje wszystkim co pomagali, oczywiście pewnie pominę wielu
ale w skrócie, Szyna super porządkowy z Ciebie hehe Szkodnik masz być na kolejnym zlocie
Lulu widok dzieci bawiących się na zlocie bezcenny i już nie mogę się doczekać rajdu w Rykach. Antek jak zwykle dzięki
Chłopaki ze sprawnościówki mam nadzieję że nie przestraszyłem nikogo
. Adhd Ciebie nawet nie komentuje nasz kochany grafiku, Dawid dobra robota. Dziękuje także sponsorom 
Minusów wiele, widziałem wszystkie i się denerwowałem ile rzeczy nie dopiąłem ale nie dało się wszystkiego upilnować. Najważniejsze by zrobić listę i wszystko poprawić następnym razem.
Przepraszam, za opóźnienia, brak harmonogramu na identyfikatorach, brak mapki toru ( Dawid ustalał rano trasę a było ciężko bo ludzie lasu kradli pachołki hehe ), brak ogrodzenia terenu ( nie dało się ), brak cateringu ( olali nas ) oraz zimną wodę i zimne pokoje
choć wystarczyły podgrzać tylko atmosferę w pokoju hihi.
Przepraszam także za żenującą sytuację na rozdaniu nagród
Zlot ogólnie udany dzięki genialnemu lotnisku, pogody i ośrodka. No i oczywiście pracy wielu osób. Na pewno tam wrócimy.
Przede wszystkim dziękuje za bardzo bezpieczną zabawę na lotnisku. Jesteście super
)
Dziękuje wszystkim co pomagali, oczywiście pewnie pominę wielu

Minusów wiele, widziałem wszystkie i się denerwowałem ile rzeczy nie dopiąłem ale nie dało się wszystkiego upilnować. Najważniejsze by zrobić listę i wszystko poprawić następnym razem.
Przepraszam, za opóźnienia, brak harmonogramu na identyfikatorach, brak mapki toru ( Dawid ustalał rano trasę a było ciężko bo ludzie lasu kradli pachołki hehe ), brak ogrodzenia terenu ( nie dało się ), brak cateringu ( olali nas ) oraz zimną wodę i zimne pokoje
Przepraszam także za żenującą sytuację na rozdaniu nagród

Zlot ogólnie udany dzięki genialnemu lotnisku, pogody i ośrodka. No i oczywiście pracy wielu osób. Na pewno tam wrócimy.
Przede wszystkim dziękuje za bardzo bezpieczną zabawę na lotnisku. Jesteście super
ravo napisał(a):Lulu widok dzieci bawiących się na zlocie bezcenny i już nie mogę się doczekać rajdu w Rykach
żałuj że staruchów nie widziałeś bawiących się na trych konkurencjach jak dzieci
a co do Rajdu w Rykach ... to nie chcesz wiedzieć jakie szarlatańskie pomysły mam w głowie
Mazda mx5 NB FL '02