Pytania, opinie, sugestie
Ja pier***, czlowiek nie zdarzy sie obrocic a tu juz wszystko pozajmowane i pozaklepywane
Tez jedziemy z Karolina, mam nadzieje ze nic nie wypadnie w ostatniej chwili.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Rafał napisał(a):Fasola, co do spotów, to wiesz jak jest sobie znaleźć kierowcę i jechać prawie sto kilosów. Czekam na jakieś ognisko, to z rodzinką się zjawię![]()
Rafał bardziej miałem na myśli to
GRU napisał(a):jak tak dalej pójdzie to bedzię to zlot WLKP![]()
![]()
wiem ,że masz daleko przecież, zresztą latem meldujemy się u was
-
Fasola
Powiedzcie mi jak traktować dziecko (6 lat) -opłata za nocleg takiego szkraba też obowiązuje? (i tak będzie spał w "moim" łożu – a jedzenie...cóż prawie to to nie je
). Nie pytam ze skąpstwa tylko zastanawiam się jak podać zgłoszenie.
Pozdrawiam
czy są jacyś chętni do prowadzenia imprezy lotniskowej
i wieczornej
– moim zdaniem 2 osoby na ćwiartkę jedna do slalomu i jedna do zabaw pozostałych
co do imprezy wieczornej to zarząd pewnie poprowadz
więc nie ma problemu
co do imprezy wieczornej to zarząd pewnie poprowadz
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
say napisał(a):Powiedzcie mi jak traktować dziecko (6 lat) -opłata za nocleg takiego szkraba też obowiązuje? (i tak będzie spał w "moim" łożu – a jedzenie...cóż prawie to to nie je). Nie pytam ze skąpstwa tylko zastanawiam się jak podać zgłoszenie.
Jak zawsze nasza młoda też będzie, także też mnie to interesuje.
Fajnie wiedzieć szybciej bo jak w Piotrkowie chcieli od niej za pół kawałka chleba z serem i 1 danone gratka z terminem 1 dniowym 27zł to byłem lekko wk....... i oddałem swoje.
ravo napisał(a):zarząd się nie nadaje hehehe proszę tylko tego nie interpretować całościowo hehe
Mam nadzieję, że jakieś kursy na mistrzów ceremonii za wami. Bo ostatnio w Koninie to jak w niemym filmie było, tylko myśli było słychać "no mów coś, mów", "teraz ty" itp.
Nie, nie, wiem, że to łatwe nie jest przed tak wymagającą publicznością się "eksponować"
Ostatnio edytowano 14 mar 2012, 00:21 przez ADHD, łącznie edytowano 2 razy
Czy w domkach dwuosobowych są dwa osobne łóżka, czy jedno dwuosobowe?? Pytam, bo niestety jade sam, bez mojej połówki.
loockas napisał(a):No to uważaj
Ale że niby do kogo to?
ADHD napisał(a):Mam nadzieję, że jakieś kursy na mistrzów ceremonii za wami. Bo ostatnio w Koninie to jak w niemym filmie było, tylko myśli było słychać "no mów coś, mów", "teraz ty" itp.
Heh, no niestety, ale my mamy tendencje do połykania kija od szczotki przed takim wystąpieniem. Tym razem rozpiszemy dialogi na kartkach i może jakoś pójdzie.

the right man in the wrong place...
Paweł napisał(a):ADHD napisał(a):Mam nadzieję, że jakieś kursy na mistrzów ceremonii za wami. Bo ostatnio w Koninie to jak w niemym filmie było, tylko myśli było słychać "no mów coś, mów", "teraz ty" itp.
Heh, no niestety, ale my mamy tendencje do połykania kija od szczotki przed takim wystąpieniem. Tym razem rozpiszemy dialogi na kartkach i może jakoś pójdzie.
a Phemas się nie odzywał ?
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
szkodnik_byd napisał(a):czy są jacyś chętni do prowadzenia imprezy lotniskoweji wieczornej
– moim zdaniem 2 osoby na ćwiartkę jedna do slalomu i jedna do zabaw pozostałych
co do imprezy wieczornej to zarząd pewnie poprowadzwięc nie ma problemu
ja coś mogę porobić, mikrofon mi nie straszny

-
Ania_TM
krzychsolt napisał(a):Ale że niby do kogo to?
Do Ciebie... Mówię oczywiście, żebyś uważał na siebie podczas zlotu. Dziwne rzeczy się po nocach dzieją jak się jest samemu na zlocie
Mam kilka pytań, będę wdzięczny za rzeczowe odpowiedzi.
1 czy wiadomo jak wygląda tor próby? najwięcej: 1kowy? 2kowy? 3kowy? 4kowy? pas wydaje się wąskim
2 będą jakieś taśmy życia czy ewentualni widzowie będą hen daleko w bardzo bezpiecznej odległości?
3 będzie wyznaczony pachołkami czy/i czymś innym?
4 czy występują potencjalne zagrożenia dla felg/piast/zawiasu? łączenia płyt, haki, pręty, uskoki, dziury, kępy trawy etc
5 czy wstępują miejsca sprzyjające rolkom? j/w
6 jakiej długości będzie odcinek do shamowania z ćwiartki?
7 czy nawierzchnia lubi jeść gumę?
8 będzie jakiś pit stop wyposażony w podstawowe narzędzia, jakiś kompresor itd?
9 w jakiej odległości od obiektu znajduje się stacja benzynowa z pb98?
10 ile w zasadzie będzie jeżdżenia?
1 czy wiadomo jak wygląda tor próby? najwięcej: 1kowy? 2kowy? 3kowy? 4kowy? pas wydaje się wąskim
2 będą jakieś taśmy życia czy ewentualni widzowie będą hen daleko w bardzo bezpiecznej odległości?
3 będzie wyznaczony pachołkami czy/i czymś innym?
4 czy występują potencjalne zagrożenia dla felg/piast/zawiasu? łączenia płyt, haki, pręty, uskoki, dziury, kępy trawy etc
5 czy wstępują miejsca sprzyjające rolkom? j/w
6 jakiej długości będzie odcinek do shamowania z ćwiartki?
7 czy nawierzchnia lubi jeść gumę?
8 będzie jakiś pit stop wyposażony w podstawowe narzędzia, jakiś kompresor itd?
9 w jakiej odległości od obiektu znajduje się stacja benzynowa z pb98?
10 ile w zasadzie będzie jeżdżenia?
- Od: 1 gru 2011, 12:31
- Auto: RX8
loockas napisał(a):krzychsolt napisał(a):Ale że niby do kogo to?
Do Ciebie... Mówię oczywiście, żebyś uważał na siebie podczas zlotu. Dziwne rzeczy się po nocach dzieją jak się jest samemu na zlocie
Nie bój żaby, damy radę:D
mam podobne pytanie jak say lecz moje dotyczy niespelna 3-letniej corki
czy ona ma free??
wyrko jej wezmiemy turystyczne
czy ona ma free??
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
szkodnik_byd napisał(a):czy są jacyś chętni do prowadzenia imprezy lotniskoweji wieczornej
co do imprezy wieczornej to zarząd pewnie poprowadzwięc nie ma problemu
Co do nagłośnienia to załatwione, jeśli chodzi o speakera to mckoper powiedział, żebym się nie martwił
czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ
- Od: 30 wrz 2009, 18:58
- Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte
a damy rade nagłośnić niezależnie slalom i świartkę i coś małego na konkursy pozostałe 
jak by co ja mam nagłośnienie ale pasywne więc troche klamotów będzie jak bym miał to zabrać
co do mojej osoby to np moge sie zając komentowaniem slalomu potrzeba jakiejś pary np. fifa i pit do ćwiartki i zakładam iż pewna dziewoja zajmie się prowadzeniem i komentowaniem pozostałych zabaw
jak by co ja mam nagłośnienie ale pasywne więc troche klamotów będzie jak bym miał to zabrać
co do mojej osoby to np moge sie zając komentowaniem slalomu potrzeba jakiejś pary np. fifa i pit do ćwiartki i zakładam iż pewna dziewoja zajmie się prowadzeniem i komentowaniem pozostałych zabaw
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–