Podsumowanie "Akcji Serwisowych"
Potwierdzam – podczas wizyty serwisowej zostałem poinformowany że poza standardowymi pracami związanymi z przeglądem (u mnie 4lata lub 80 000 km – przy przebiegu 48 000) wymieniono dodatkowo amortyzatory tylnej klapy. 
- Od: 28 sty 2014, 22:31
- Auto: Mazda CX-5 2.0 SKYACTIVE-G 6AT SkyPASSION '17r.
Mazda 2 1.5 3D Sport '09r.
Jeżeli chodzi o akcję serwisową dotyczącą siłowników świateł LED to potwierdzam że taka ma miejsce. Zadzwoniłem do swojego dealera i zapytałem o to czy mój samochód jest nią objęty. Po sprawdzeniu VIN okazało się że tak jest i umówiłem się na termin wymiany. Wymiana obu siłowników trwa około godziny. W tej chwili kłopoty z niepodnoszeniem prawego światła (działo się to szczególnie przy niskich temperaturach) zniknęły całkowicie i wszystko działa tak jak powinno.
- Od: 23 cze 2016, 10:13
- Auto: CX5 2,5 AT AWD SkyPASSION 2016
elophrie napisał(a):mrasin – moge tylko potwierdzic ze cx5 kupiona w Szwajcarii tez byla objeta akcja wymiany silownikow klapy.
dzieki za informacje.
w miedzyczasie dostalem list informujacy o tej akcji serwisowej takze u mnie. w przyszlym tygodniu mam przeglad 3 lata/60.000 km wiec bede mial tez zalatwiana kwestie klapy.
pozdrawiam
- Od: 25 lis 2015, 10:25
- Auto: CX-5 2.0G AWD 2015
Szukajac zimowek pare miesiecy temu skontaktowalem sie z importerem, aby potwierdzic czy gumy jakie zamierzam kupic sa zgodne z zaleceniami producenta (chodzi o unikniecie odmowy ewentualnych napraw gwarancyjnych w przypadku zalozenia niezgodnych) i przy okazji spytalem czy nie prowadza akcji serwisowej dla aut z silnikiem 2,5 . Potwierdzili ze jest, natomiast dealer (Zach-Pom) oczywiscie zapomnial poinformowac. List z zaproszeniem przyszedl kilka tygodni po wgraniu nowego softu, ciekawe czy czekali az silnik zatre czy sie nie zorientuje?
- Od: 26 sty 2020, 02:19
- Auto: CX-5 2,5 AWD AT
SKY PASSION 2019
MACHINE GREY
Tak informacyjnie , nie wiem czy już ktoś podawał info. na forum?
https://www.uokik.gov.pl/powiadomienia. ... s_id=16368
Ulotka przeklejona z FB
https://www.uokik.gov.pl/powiadomienia. ... s_id=16368
Ulotka przeklejona z FB