Pytania i dyskusje na temat zlotu
Czy ja dobrze widzę, czy nie będzie 1/4 mili na tym zlocie?
Neonixos666 napisał(a):Czy ja dobrze widzę, czy nie będzie 1/4 mili na tym zlocie?
Dobrze widzisz.. Z tego co pamiętam to już w Rykach było wspominane że będą tylko konkurencje torowe a ćwiartki brak.. Wielki minus

aLechu napisał(a):po prostej to każdy umie jeździć – Wrocław jest typowym zlotem, na którym ćwiczymy inne umiejętności
dokładnie, a tor jest naprawdę ciekawy

-
Ania_TM
Ludzie, a gdzie Wy tam chcecie te ćwiartkę zrobić? To jest tor, ale nie lotnisko...
Ja bardzo polecam. Byłem rok temu i świetnie się bawiłem. Jeden z najlepszym zlotów pod względem zabawy samochodami. Polecam zalać pełny bak paliwa i dobić ciśnienie w oponach
Ja bardzo polecam. Byłem rok temu i świetnie się bawiłem. Jeden z najlepszym zlotów pod względem zabawy samochodami. Polecam zalać pełny bak paliwa i dobić ciśnienie w oponach
No właśnie.. ale nie każdego jest stać na torowe szaleństwa, zużycie samochodu i inne pierdoły z tym związane (choś zdaję sobie sprawe ze nie trzeba wykorzystywać samochodu na maksa a i tak satysfakcja zabawy gwarantowana), a ćwiartka to tylko pałowanie samochodu przez ok400 m po prostej.. Bo chciec a móc to dwie odrębne sprawy. Tyle że właśnie nie ma miejsca nawet na tą1/4 
dominator7 napisał(a):ćwiartka to tylko pałowanie samochodu przez ok400 m
ćwiartka to po prostu urozmaicenie, a jeśli nie ma na nią miejsca to oczywiste że nie może się odbyć.
Niestety za daleko dla mnie ale w następnych roku przy atakuje Konin
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
loockas napisał(a):Byłem rok temu i świetnie się bawiłem. Jeden z najlepszym zlotów pod względem zabawy samochodami. Polecam zalać pełny bak paliwa i dobić ciśnienie w oponach
Dokładnie to samo miałem mówić. Frajda przez cały dzień – na szkoleniach, OES-ie i w czasie między nimi

Po konfiguracji toru widzę że omijamy nierówne płyty betonowe ?

Rozumiem, że będzie podział na klasy, coby MazdaSpeed Cup miało sens ?
Konfiguracja OESu w zeszłym roku imho była ciekawsza, rozumiem, że na tej dłuuugiej prostej będą szykany/slalomy ? Chociaż mimo wszystko trochę za mało kręty odcinek moim zdaniem 
kinki napisał(a):osoby pieszo tez placa po 20zl
Tak
co do toru to dokładnie jak jest na mapkach
Proszę zobaczyć ile kosztuje takie szkolenie jak się chcę samemu przyjechać, dlatego uważam że nikt nie może przegapić takiej okazji
Szukam noclegu obok autostrady by było szybko blisko i tanio czyli raczej domki niż hotel by jak najbardziej obniżyć koszty sądzę, że jest realna opłata 60 zł za obiad śniadanie i spanie ale o niskim standardzie zobaczymy może się uda załatwić by były dwie opcje droższe i tańsza w jednym ośrodku by każdy był zadowolony. Wrocław z racji cen odpada 
ravo napisał(a):Szukam noclegu obok autostrady by było szybko blisko i tanio czyli raczej domki niż hotel by jak najbardziej obniżyć koszty sądzę, że jest realna opłata 60 zł za obiad śniadanie i spanie ale o niskim standardzie
nie chce byc zlym prorokiem ale moze byc zbyt pozno na duzy wybor