tco_tm napisał(a):sq2jul – znakomicie wyszły filmiki z tego twojego pilota od alarmu

.
a ja stałem ze tobą i się dziwiłem co tam kleisz xD dziwne uczucie patrząc na filmiki kręcone w tył, co to za model kamerki i gdzie taką kupię?? bo był bym zainteresowany i czy można jej używać do innych sportów?? np Snowboard albo Kajting??? żeby nie robić śmietnika to niech ktoś kto jest w temacie odpowie mi na pw był bardzo wdzięczny

Co do zlotu, to jest to moja pierwsza impreza tego typu i ogromnie mi się podobało, wyszalałem się, poznałem wielu ciekawych ludzi i z pewnością przy następnej takiej imprezie zobaczycie mnie ponownie, czytając te posty aż żałuję że nie wykupiłem noclegu, ale tor tak mi dał w kość że wracając oczy mi się kleiły i nie zdecydowałem się wstąpić nawet na chwilkę w dodatku przed wyjazdem na rakietowa spałem dwie godzinki co też później dało o sobie znać, wielkie podziękowania dla organizatorów, ogarnąć taką imprezę za takie koszty to naprawdę wielki wyczyn, jedyny żal jaki mam to taki że
mckoper zostawił swoją FD w garażu bo bardzo liczyłem na to że będę miał okazję ją pomacać

Najbardziej ubawiłem się w towarzystwie
otiks, i jego przebojowego syna który krytykował wszystkie pojazdy nie mające loga Mazdy xD Mazda która zrobiła na mnie największe wrażenie to MX-5
Nynucha miłość od pierwszego wejrzenia po prostu... jeszcze raz dzięki wszystkim za świetnie spędzoną sobotę