ravo czy ty płaciłeś za swoją żonę w Rykach dodatkowe 10zł. Bo przecież twoja żona nie była organizatorką a przebywała na terenie zlotu, co więcej nocowała na terenie ośrodka.
Pytania i dyskusje na temat zlotu
A ja mam pytanie z innej beczki do Vice.Bo tak myślałem na temat...........
ravo czy ty płaciłeś za swoją żonę w Rykach dodatkowe 10zł. Bo przecież twoja żona nie była organizatorką a przebywała na terenie zlotu, co więcej nocowała na terenie ośrodka.
tu chodzi o coś innego w ogóle ........... ale ja się już nie wypowiadam........ Prawda jest taka jak ktoś chce coś zrobić na tym forum to jest zbywany...........elo elooo
-
GRU
Nie wiem o co wam chodzi rodacy z regionu, pogadamy o tym innym razem, Gru jaką Ty pomoc oferujesz
Bo ciekawi mnie to
Zajmiesz się organizacja konkursów czy jakiejś konkurencji sprawnościowej 
-
Fasola
A ja mam jechać
ravo nie wiem czy pamiętasz ale w Koninie miałeś porozmawiać z moja kobietą na tematy erotyczne
niestety z powodów rodzinnych musiałem opuścić zlot już na samym lotnisku 
- Od: 4 cze 2009, 15:32
- Auto: Mazda Mx-3 1.8 V6 24V '97
Black Edition :)
Fasola napisał(a):Nie wiem o co wam chodzi rodacy z regionu, pogadamy o tym innym razem, Gru jaką Ty pomoc oferujeszBo ciekawi mnie to
Zajmiesz się organizacja konkursów czy jakiejś konkurencji sprawnościowej
Mariusz powiedz mi czy ja tutaj napisałem że zajmę się organizacją zlotu???? MI chodzi o coś w ogóle innego ale już powiedziałem że skończyłem bo to sensu nie mo....... I niew wiem po co znowu na mnie jak to Tomek się pierwszy odezwał. Z pozdrowieniami Zoom – Zoom

P.S. Kiedyś ktoś cos powiedział iż zadając konkretne pytanie do zarządu nie dostaję się odpowiedzi. Zoom Zoom.
-
GRU
Bacon napisał(a):A ja mam jechać![]()
ravo nie wiem czy pamiętasz ale w Koninie miałeś porozmawiać z moja kobietą na tematy erotyczne
niestety z powodów rodzinnych musiałem opuścić zlot już na samym lotnisku
hehehe kurde to nadrobimy we Wro ok
nie reklamuje – tylko podałem przykład! I tak tam nikt z Polski nie pojedzie
mogłeś wyedytować
To inaczej:
Dla osób niezainteresowanych konkurencjami sportowymi na torze rakietowa (żony, dziewczyny, kochanki, kochankowie itp) proponuję zorganizowanie wycieczki krajoznawczej po Wrocławiu w czasie trwania konkursów.
pozdrawiam
mogłeś wyedytować
To inaczej:
Dla osób niezainteresowanych konkurencjami sportowymi na torze rakietowa (żony, dziewczyny, kochanki, kochankowie itp) proponuję zorganizowanie wycieczki krajoznawczej po Wrocławiu w czasie trwania konkursów.
pozdrawiam
Wycieczka po Wro super sprawa, ale to potrzeba kogoś kto zna teren, pokaże co nieco i opowie 
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Wycieczka po Wro super sprawa, ale to potrzeba kogoś kto zna teren, pokaże co nieco i opowie
To sie nazywa przewodnik i nie ma z tym problemu jest ich u nas masa – mozna sobie zorganizowac wycieczke. Oprowadzanie bez uprawnien jest nielegalne