loockas napisał(a):trzydziech napisał(a):Btw. jakie były nagrody?
Chyba Julek wykorzystał podsunięty przez nynucha pomysł
Jaki jaki
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):trzydziech napisał(a):Btw. jakie były nagrody?
Chyba Julek wykorzystał podsunięty przez nynucha pomysł
Na półce obok modeli MX5 i RX8 wygląda obłędnie
Bardzo trudno jest w tak wielkim mieście jak Wrocław utrzymać pełny skład kolumny o długości kilkudziesięciu samochodów. Dziwie się, że ktoś wyjeżdżając z toru wierzy w to, że się nie pogubi na odcinku 70km...
Bartg napisał(a):Btw jaka to część została użyta do zrobienia pucharu za 3 miejsce ?
ravie napisał(a):A tak z ciekawości, będzie jakiś temacik z wynikami ?

. Mam nadzieję, że na wiosnę również się spotkamy na Rakietowej:P Żałuję tylko, że nie zostałem na dochodzenie, ale niestety szkolne obowiązki

Widzewianka_TM napisał(a):chętnie tam wrócę w 2012

. Było wszystko sprawnie i klarownie przeprowadzone na torze, Łukasz Ty jeden wiesz ile pracy kosztuje Cie oprawa graficzna takiego zlotu (chylę czoła po raz kolejny
) Trofea , które zobaczyłem za Puchar CUP – miażdżyły suty, super pomysł, super wykonanie i oryginalność, nie wiem jak jeszcze można nazwać ten wyczyn. Dlaczego do tej pory nikt na to nie wpadł

Blade napisał(a):Cóż mogę powiedzieć:
Wjazd na tor: 100 zł
Koszulka: 26 zł
Przelot łuku za matą poślizgową pełnym bokiem: bezcenne![]()

Fasola napisał(a):Niech mi ktoś wyjaśni (streści) po jakiego h...a szliśmy wieczorem do lasu, jak długo to trwało, ilu nas było, co tam znaleźliśmy, czy było jakieś rusztowanie, i czy w ogóle byłem z wami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość