Wrażenia i opinie – Wrocław 2011

24-25 września 2011 r.

Postprzez loockas » 25 wrz 2011, 19:57

Dzięki za świetną zabawę. Rakietowa na mus powinna zostać na stałe w harmonogramie zlotów.

Odniosę się tylko do uwag jakie tu padły.

Jedzenie. Ok, kurczak może był mały (to były chyba udka sikorki :P), ale ilość pozostałych produktów była spora. Dzisiejsze śniadanie wymiatało. Siedzieliśmy chyba po 11:00 pijąc w zasadzie tylko kawę, a pani kelnerka wciąż donosiła potrawy i gorące napoje. Jeszcze na żadnym zlocie nie było weselnego ciasta przez dwa dni :P

Ośrodek. No cóż... Wczesny Gierek, ale za te pieniądze? Nie ma co narzekać biorąc pod uwagę to co napisałem wyżej... Ważne, że na głowę nie padało. Nie zapominajmy, że na takie rzeczy wpływ organizatorów jest ograniczony... Jedyna moja uwaga to podejście właściciela. Przyjeżdża grupa kilkudziesięciu znanych sobie osób. Oczywistym jest, że będzie alkohol, głośne rozmowy, śmiech, wygłupy i małe szkody (np. pęknięta szklanka...). A tu zonk... właściciel się strasznie poirytował. Może warto podczas rezerwacji pytać właściciela o imprezy? To trochę głupie, bo powinno to być oczywiste tym bardziej, że gość wiedział, że chcemy mieć salę do dyspozycji.

Impreza. Znowu zabrakło muzyki i miejsca do zabawy :(

Kolumna i wyjazd z toru. Nie brałem w tym udziału, bo holowałem Alfę. Ale... Bardzo trudno jest w tak wielkim mieście jak Wrocław utrzymać pełny skład kolumny o długości kilkudziesięciu samochodów. Dziwie się, że ktoś wyjeżdżając z toru wierzy w to, że się nie pogubi na odcinku 70km... Nie mówię, że każdy musi mieć CB i nawigację. Ale ktoś zawsze ma i można robić grupki np. po 5 samochodów. Ja nie przepadam za kolumnami. Zawsze jak jadę w takiej to i tak swoją nawigację mam uruchomioną i w razie draki dojeżdżam bezproblemowo do celu...

Tyle ode mnie. Jeszcze raz dzięki za świetną zabawę. Dla mnie zlot był bardzo udany.
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra

Postprzez buczos » 25 wrz 2011, 20:01

Dzięki wszystkich za zlot :)
Zabawa na torze świetna, chociaż nie powiem, że szkoda mi było trochę żółtego <glupek2> .
Trochę późno dotarliśmy do ośrodka, niestety trochę się pogubiliśmy we Wrocku :(
Impreza super, sporo śmiechu hehe :)
Dzięki jeszcze raz za świetnie spędzony czas :) <spoko>
Kamil
Forumowicz

Od: 29 wrz 2007, 16:20
Auto: 2019 Mazda 6
2008 Peugeot 107
Było:
Laguna 3 GT
Mazda 3 Sedan BK Top Sport 323F BA

Postprzez Ania_TM » 25 wrz 2011, 20:14

picassa mi szwankuje i w połowie foty nie chcą iść dalej :(
Ania_TM

Postprzez faraon » 25 wrz 2011, 20:29

Witam po powrocie.Jak dlamnie zlot super.Na brak łazienki nie bede narzekał bo połowa ludzijej nie miała. Kolacja znosna ale sniadanie wymiatało :) ale czego sie spodziewac za taka kwote.Podziekowania dla Fasoli za szczesliwy powrot do domu(super ze flepy sie znalazły) Buczosomdziekuje za Mega Drina z rana :). Dzieki wszystkim za ratowanie fajkami z rana.Sewo chciałbym przeprosić za jazde :D,ale niemartw sie nie uderzyłbym cię :D Gru dzieki za zjedzenie mi kolacji(dobra była)Bezy thx za mega przejazdzke po torze. Wszystkim dzieki za mega towarzystwo
Podziekowania dla Organizatorów
Co złego to nie ja :D
Forumowicz

Od: 24 mar 2007, 18:45
Auto: Mazdolot Gh RF
Mitowisi Carisma

Postprzez Paweł » 25 wrz 2011, 20:40

Podziękowania za wspólną zabawę. W imieniu organizatorów dziękuję także za wszelką pomoc podczas imprezy. Gratuluję najlepszych czasów oraz zdobytych doświadczeń – miło było patrzeć na Wasze przejazdy – i choć samochód samochodowi nie równy, to wiadomo, że bez kierowcy wypadłby z toru na pierwszym zakręcie i rozjechał wszystkie słupki ;).

Słoneczny Wrocław zdecydowanie poprawił przemoknięty klimat tego sezonu. Szkoda, że takiej pogody nie można przewidzieć, choć słyszałem, jakoby ravo tym razem jednak dał na tacę ;).
the right man in the wrong place...
gasoline
Zarząd – Prezes

Od: 20 paź 2003, 15:13
Auto: 4FH0VL CAJA '09
256 B4204T35 '17

Postprzez zdzisio92 » 25 wrz 2011, 20:41

Witam

Dziekuje wam wszystkim za swietny zlot moj pierwszy i dziewiczy :P

Impreza wieczorna byla Kozak tylko szkoda ze nic nie pamietam :(
Forumowicz

Od: 15 lis 2010, 22:07

Postprzez Ania_TM » 25 wrz 2011, 20:42

mina tco z rana bezcenna <serduszka>
Ania_TM

Postprzez Paweł » 25 wrz 2011, 20:54

Bardzo za nią przepraszam i obiecuję nad sobą popracować ;P.

P.S. Wszystko przez ravo i Renatę – strasznie chrapali. <rotfl>
the right man in the wrong place...
gasoline
Zarząd – Prezes

Od: 20 paź 2003, 15:13
Auto: 4FH0VL CAJA '09
256 B4204T35 '17

Postprzez faraon » 25 wrz 2011, 21:00

tco_tm napisał(a):P.S. Wszystko przez ravo i Renatę – strasznie chrapali. <rotfl>

O chrapaniu moga cos powiedziec nasi współkolatorzy :)
Forumowicz

Mitowisi Carisma

Postprzez ravo » 25 wrz 2011, 21:06

To ja także coś dopiszę, dziękuję wszystkim za pomoc i za zabawę na zlocie wszyscy byliście super no może z małymi wyjątkami ale to później :). Dzięki za genialne ogarnięcie nagród przez tco a dokładnie przez kojota który je wykonał, są genialne !!. Jak zwykle dziękuje widzewiance za ogarnięcie gadżetów, zyg i loockasowi za pomoc przy wjeździe i wszystkim którzy pomagali. ADHD za cała oprawę jak zwykle, julkowi za dzierganie i jeszcze raz Wam wszystkim za obecność i klimat.
Co do niedociągnięć było parę jak zwykle chyba czas na pewne zmiany. Nocleg musiał być taki jak i był z racji oferty cenowej Pan był przewrażliwiony bo rok temu wszystko odnowił a tutaj ktoś nagle wchodzi do kuchni zabiera mąkę tłucze szklanki i patere za którą ja się osobiście tłumaczę i płacę 150 zł, spoko ale pamiętajcie że zostawiamy jakąś opinię o sobie wszystko jest jak zwykle na moje nazwisko i to ja mam problemy i to mi jest głupio. Identyczna sytuacja miała miejsce na torze gdzie kolega bez pozwolenia zaczął szaleć – tak nie można i nie ważne czy ktoś jest pierwszy raz czy nie. Wystarczyło słowo przepraszam ale jak widzę kolega chyba nie dorósł do takich zabaw, szkoda bo na ulicy może być dużo bardziej niebezpiecznie.
Nie mam pretensji do nikogo za wieczorną imprezę i nie szukam winnych ale proszę aby się to nie powtórzyło. Może jak by było więcej atrakcji wieczorem i nas by było więcej to by ludzie się nie nudzili tylko lepiej bawili :) Ale za to mamy co poprawiać. Z takimi opłatami zlotowymi i przy tej liczbie uczestników standardów nie podniesiemy więc następnym razem proszę o większą frekwencję nie tylko na torze to obiecuję, że będzie dużo dużo lepiej :)
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez faraon » 25 wrz 2011, 21:15

Ravo jesli chodzi o wejscie do kuchni po make to byłem ja.Ale wpierw Pana grzecznie spytałem czy moge wejsc.Pan wyrazil zgode więc wszedłem i poprosilem o make a nie sam ja wziolem.Co do szklanek i pateru to niemy :D
Forumowicz

Mitowisi Carisma

Postprzez loockas » 25 wrz 2011, 21:20

ravo napisał(a):Pan był przewrażliwiony bo rok temu wszystko odnowił a tutaj ktoś nagle wchodzi do kuchni zabiera mąkę tłucze szklanki i patere za którą ja się osobiście tłumaczę i płacę 150 zł,

Ravo... Pan był przewrażliwiony jeszcze przed tymi incydentami. Wyraźnie nie podobało mu się, że usiedliśmy na kanapach i zmienialiśmy programy na TV :P Wtedy jeszcze nikt nie był pijany i żadnych szkód nie było. Nie ukrywam, że trochę irytujące jest jak właściciel stoi koło gości i patrzy im w kieliszki, argumentując, że pilnuje by ktoś nie narobił "kółek" na stoliku...

Właśnie co do szkód... Szklanki trafiły na stół już nadpęknięte, a patere pękła sama... Tak sama. Odstawiając ją po prostu. Byłem tego świadkiem. Te kryształy pamiętają czasy wesela moich rodziców... po prostu nóżka nie wytrzymała naprężeń. Wg mnie z czymś takim trzeba się liczyć. Jedynym wyskokiem co do którego nie ma wytłumaczenia jest mąka...

Nie czepiam się. Ale chciałbym, żeby wszyscy wiedzieli jak było.

Zapomniałem wcześniej napisać. Nagrody za MS Cup są powalające... Rewelacyjny pomysł i wykonanie. Gratuluję i szczerze zazdroszczę nagrodzonym.
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Ajonik
Kupra

Postprzez ravo » 25 wrz 2011, 21:20

Faraon ty najbardziej opalony i po mąkę ? rozumiem jeszcze sivy ale ty hehe

edit:
dzięki za wyjaśnienia :) dlatego mówiłem, że spoko ale lepiej byśmy zostawiali jak najlepszą opinię o nas.
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez Szymon » 25 wrz 2011, 21:22

loockas napisał(a):Szklanki trafiły na stół już nadpęknięte

Dokładnie tak. Dostałem dwie pęknięte i poprosiłem o wymianę.
Forumowicz

Od: 23 mar 2008, 00:01
Auto: ‘13 Lexus IS250 III
‘16 Scenic w Longu
‘03 Mx-5 NB FL Silver Blues

Postprzez sylwia323F » 25 wrz 2011, 21:27

WRAŻENIA ZE ZLOTU BEZCENNE!!!
Chciałam podziękować za udany zlot. Pogoda super. Super ludzie. Dzięki za doping :D
szczególnie od Wielkopolski :) mnóstwo poznanych nowych osób. Do zobaczenia na następnych zlotach <serduszka>
Forumowicz

Od: 6 cze 2010, 18:20
Auto: jest: Mazda 3 BM 2014r.,
Opel Speedster Piwa,
było: Mazda 323 F 1,3 1999r.,
Citroen C2 1,6l VTS 2006r. Piwa:–)

Postprzez sewo » 25 wrz 2011, 21:28

ravo napisał(a):Identyczna sytuacja miała miejsce na torze gdzie kolega bez pozwolenia zaczął szaleć – tak nie można i nie ważne czy ktoś jest pierwszy raz czy nie. Wystarczyło słowo przepraszam ale jak widzę kolega chyba nie dorósł do takich zabaw, szkoda bo na ulicy może być dużo bardziej niebezpiecznie.

ogólnie padło z jego ust słowo sory ale mniejsza o to. Został ukarany wiedział co zrobił i już więc razy takiej decyzji nie podejmie :) przynajmniej dzieciaki z Czech były zadowolone <rotfl> Oczywiście kto był całym prowokatorem zamieszania? gruStajla! <lol>
Ja się mąką na sali nie rzucałem raczej zostałem obrzucony przez kogoś dlatego oddałem na dworze najbardziej podejrzanej osobie prze zemnie i zaraz po tym wywaliłem mąkę do kosza ;) Co do szkła nie stłukłem ani jednej plater to samo...
Ostatnio edytowano 25 wrz 2011, 21:40 przez sewo, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Przedstawiciel Wielkopolski

Od: 11 cze 2007, 19:54
Auto: Cx7 Er
MX5 Na
Transit Connect
Było:
MX5 Nbfl , RX8 Fe

Postprzez Fasola » 25 wrz 2011, 21:39

Ja wypowiem się jutro...:D
Fasola

Postprzez mckoper » 25 wrz 2011, 21:49

Ja również chciałbym wszystkim podziękować za wspaniałą imprezę. Szczególnie dziękuję Łukaszowi ADHD za kompleksową obsługę gadżetów, koszulek , dyplomów i całej reszty.... Widzewiance za pomoc praktycznie przy wszystkim ;) Kojotowi za ogarnięcie tematu nagród i całej reszcie którzy mniej lub więcej przyczynili się do odbycia się tego zlotu.
Forumowicz

Od: 26 lut 2007, 23:22
Auto: CERVELO R5 Red eTape AXS

Postprzez trzydziech » 25 wrz 2011, 21:57

Tym razem napiszę od razu moje wrażenia :P
Szkoda że nie byłem na wręczeniu nagród, kuj-pom w tym sezonie rządzi <glupek2> a widzę że jakieś fajne incydenty mnie ominęły ;)
Co do samego toru, to tylko i wyłącznie pasuje <spoko> Świetna część "naukowa" i potem sportowa. Naprawdę fajna zabawa, szkoda, że później nie mogłem (albo nie chciałem) cisnąć na maxa :(
Btw. jakie były nagrody?

Oby więcej takich zlotów <ok>
Klubowicz
CUP 2011 miejsce 2

Od: 9 wrz 2009, 10:02
Auto: Mazda Mx5 NBfl B6 02r.

Postprzez loockas » 25 wrz 2011, 22:27

trzydziech napisał(a):Btw. jakie były nagrody?

Chyba Julek wykorzystał podsunięty przez nynucha pomysł :P
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Ajonik
Kupra