Pytania i dyskusje na temat zlotu
A skąd to wiesz że nie chce jechać z mała??? może dla ciebie 20zl. to nie majątek ale mnie nie to 20zl. tak jak i 10zł. Chodzi o sam fakt tak jak grzyb pisał......
-
GRU
Tak chciałem wiedzieć,,,, róznie to bywa i może zrobie rodzinny wyjazd
Sewo tero to dałeś
....... To sa koledzy....................

-
GRU
Jak tak dalej będzie z tymi opłatami "za nic", to połowa ludzi (ta połowa którą nie bawi ślizganie się autem po mokrym asfalcie
) będzie po prostu jeździć od razu na imprę wieczorną do ośrodka
, ale mi zaraz dowalą... 
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Fasola napisał(a):Dawno nie było dymu, heh.
Jak lubisz być krojony na każdym kroku to siedź cicho i łykaj jak młody pelikan pomysły tych których sam wybrałeś.
Mnie to nie pasuje (szczególnie płacenie za nic po raz kolejny) więc pytam.
Poza tym ciekawi mnie co stało się z kasą z Ryk za która miały być organizowane konkurencje i nagrody w nich (a jak wiemy nic takiego się nie odbyło).
ravo napisał(a):Proszę tutaj nie dyskutować o Rykach bo jest na to odpowiedni wątek i będą nadawane ostrzeżenia za to
A o przysłowiowej

Nie przesadzaj proszę z tym straszeniem ostrzeżeniami. Temat dotyczy tak Ryk jak i Wrocławia.
Poza tym nie odpowiedziałeś na pytanie. Ale ok, skoro nie chcesz tutaj to odpowiedz w temacie o Rykach.
heh tak usiadłem czytam i co super politykę się tu uprawia a wszystko o 20 pln.
ja z braku czasu rzadko wpadam na forum i mogę obiektywnie stwierdzić że wstyd jak ktoś z zewnątrz poczyta ten temat to nas wyśmieje
ja się wybieram z żoną i synem i koszty za tor nawet jak by wyszły te 140pln to i tak względem paliwa są śmieszne w moim przypadku
pozdrawiam

ja się wybieram z żoną i synem i koszty za tor nawet jak by wyszły te 140pln to i tak względem paliwa są śmieszne w moim przypadku
pozdrawiam
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
- Od: 12 maja 2007, 20:25
- Auto: punto 1.4 8v......
Grzyby napisał(a):O Skodach
Goń się, dobra?

Też nie za bardzo podoba mi się płacenie za osoby towarzyszące. No chyba, że konkurencje jakieś dla nich będą. Znieśliśmy jednak składki i rozumiem po części ravo. Dołożenie przez każdego klubowicza po 20zł przez 2-3 zloty wyjdzie i tak mniej niż składka. Tak ja do tego podchodzę. Mimo wszystko uważam, że coś za te 20zł można by zrobić dla tych osób.
Zawsze cena za wjazd na tor mogła wynieść 120zł od auta
Co do Ryk to chyba nikt nie chciał brać udziału w konkurencjach w taką pogodę? Uważam, że ktoś kto teraz chce zwrot kasy za to jest niepoważny.
Grzyby napisał(a):Fasola napisał(a):Dawno nie było dymu, heh.
Jak lubisz być krojony na każdym kroku to siedź cicho i łykaj jak młody pelikan pomysły tych których sam wybrałeś.
Kolego moje stwierdzenie było nasycone odrobiną humoru, natomiast twoja riposta jest trochę złośliwa.
Nie wstawiając się za nikim konkurencje nie odbyły się w Rykach z powodu pogody, natomiast na drugi dzień nikt nie był chętny bo każdy odsypiał bibe. Potem był rajd i nie było czasu. Faktem jest, że jeżeli zostało siano można je było dołożyć do obecnego zlotu ( może tak jest nawet) i napisać o tym by wszyscy zainteresowani mogli się o tym dowiedzieć. Nie uważam by płacąc 120 złotych za szkolenie tego typu to zbrodnia i jakieś zdzierstwo, więc nie zabieram głosu czy 20 zł to dużo jak za osobę towarzyszącą czy nie bo sumując te kwoty uważam ,że warto.
P.S Gru odkąd wszyscy (wiesz o kim mowa) zostaliśmy ojcami (będzie to ponad 3 lata) "nasze" klubowe dzieciaki bawiły się chyba raz. Jak jedziemy gdzieś z dzieciakami albo robimy spota ty albo jesteś sam albo Cie nie ma więc nie mydl mi oczu ,ze chciałeś dziecko zabrać do Wrocławia.....proszę..
P.S 2 Ty stary grzybie z tym młodym pelikanem to przegiąłeś

Ostatnio edytowano 30 sie 2011, 09:58 przez Fasola, łącznie edytowano 1 raz
-
Fasola
loockas napisał(a):Uważam, że ktoś kto teraz chce zwrot kasy za to jest niepoważny.
Nic takiego nie napisałem i bynajmniej nie mam takiego zamiaru.
Natomiast
Fasola napisał(a):Faktem jest, że jeżeli zostało siano można je było dołożyć do obecnego zlotu ( może tak jest nawet) i napisać o tym by wszyscy zainteresowani mogli się o tym dowiedzieć.
a nie pisać że zlot i tak wyszedł na minusie i kasa która została zapłacona za coś co nie było organizowane (więc i kasa nie była wydana) poszła "w koszty".
Bo to jest niepoważne.
Fasola napisał(a): Ty stary grzybie z tym młodym pelikanem to przegiąłeś
Też Cię lubię
Człowiek wraca z urlopu a tu znowu kłótnia o kasę
zresztą jak na każdym zlocie xD
Osobiście wole dołożyć te 20 zł za osobę towarzysząca niż 100 zł opłaty za członkostwo
Takie zloty nie odbywają się co tydzień wiec chyba te 20 zł to nie majątek
No i zgadzam się w 100000% z kolega mx6sc bo jeżeli ktoś faktycznie wchodzi na to forum po dłuższej nieobecności to takie dyskusje wydaja się bardzo głupie i nie na miejscu
Ludzie, jesteśmy dorośli z zachowujemy się zupełni inaczej.
Pozdrawiam

Osobiście wole dołożyć te 20 zł za osobę towarzysząca niż 100 zł opłaty za członkostwo
Takie zloty nie odbywają się co tydzień wiec chyba te 20 zł to nie majątek
No i zgadzam się w 100000% z kolega mx6sc bo jeżeli ktoś faktycznie wchodzi na to forum po dłuższej nieobecności to takie dyskusje wydaja się bardzo głupie i nie na miejscu
Ludzie, jesteśmy dorośli z zachowujemy się zupełni inaczej.
Pozdrawiam
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
Przecież zlot jest tańszy o 50 zł niż w tamtym roku
to jak sobie doliczysz poza Tobą 2 osoby w aucie to i tak wychodzi 140 zł cyzli 10 zł taniej
Ale tak czepiać się można , dziś ukaże się infromacja o noclegach
koszt całego zlotu za osobę nie powinien przekroczyć 170 zł z udziałem na torze a 90 zł jako osoby towarzyszącej.