Pytania i dyskusje na temat zlotu
dasz się przejechać?loockas napisał(a):Mam jeszcze 1,5 tygodnia, żeby koła kupić... bo na tych klockach to ja się nie pobawię za bardzo... Do tego ta belka z tyłu
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Fasola napisał(a):Na obecną chwilę nie zapowiada się bym dojechał na Wrocław, może coś się zmieni, zobaczymy co czas pokaże.
Dojedz do Krotoszyna a my Cie weźmiemy
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
Szyna napisał(a):Dojedz do Krotoszyna a my Cie weźmiemy
Nic nie planuję.
Dzięki za chęci.
-
Fasola
loockas napisał(a):Ktoś się wybiera już w piątek? Bo tak myślę czy nie przedłużyć sobie o jeden dzień tego zlotu
My (Buczosy) wybieramy sie w piątek i zatrzymujemy się chyba w PTTK w OPOLU na jedną noc
lukasz.b napisał(a):loockas napisał(a):Ktoś się wybiera już w piątek? Bo tak myślę czy nie przedłużyć sobie o jeden dzień tego zlotu
My (Buczosy) wybieramy sie w piątek i zatrzymujemy się chyba w PTTK w OPOLU na jedną noc![]()
jak będziecie nocować w opolu to zapraszam na copiątkowego spota
piszcie na pw jak będziecie chcieli
=x

aLechu napisał(a):wbijajcie do mnie
Dzięki za zaproszenie

SponeR napisał(a):jak będziecie nocować w opolu to zapraszam na copiątkowego spota
piszcie na pw jak będziecie chcieli
Poszło PW
ja tam z ceny jestem zadowolony bo wychodzi dużo taniej niż w zeszłym roku a zabawa jest super. Chyba tak dużo osób z 3 os towarzyszącymi nie było więc i tak jest taniej nawet z 2 os.
Ravo a jak byłby jeszcze jeden chętny którego dorwę w następnym tyg. do da się go jeszcze wcisnąć czy już za późno
ps. Ravo uważaj na sprzęgło
Ravo a jak byłby jeszcze jeden chętny którego dorwę w następnym tyg. do da się go jeszcze wcisnąć czy już za późno
ps. Ravo uważaj na sprzęgło
- Od: 16 gru 2006, 20:01
- Auto: WRX my05
loockas napisał(a):Ktoś się wybiera już w piątek? Bo tak myślę czy nie przedłużyć sobie o jeden dzień tego zlotu
Bede
ja tak z innej beczki z tego co kojaże to przed ostatnim zlotem forumowicze zmieniali swoje awatary na swoje mniej i bardziej przystojne zdjęcia
żeby niby łatwiej się na zlocie rozpoznać z "nowymi" to była jakaś zorganizowana akcja forum czy pojedyncza inicjatywa?

- Od: 5 gru 2010, 09:08
- Auto: I*I Mazda 323c 1.8 16v 114KM 95r.+
sq2jul napisał(a):loockas napisał(a):Ktoś się wybiera już w piątek? Bo tak myślę czy nie przedłużyć sobie o jeden dzień tego zlotu
Bede
Ja miałem być w piątek, jednak trochę się zmieniło i przyjadę prosto na tor. Sorki Julek, ale nic na to nie poradzę.