Wrażenia i opinie – Wrocław 2011
Dobrze, że nie biegaliście po pomoście
ja chciałem iść tam w nocy na spacer ale rana zauważyłem i zrozumiałem że jednak dobrze być leniwym.
Na następny zlot wymyślimy jakąś atrakcję typu podchody hehe jak Was tak to kręci
Na następny zlot wymyślimy jakąś atrakcję typu podchody hehe jak Was tak to kręci
Ja również dziękuję za udany zlot, organizatorom i całej obecnej ekipie na torze jak i na imprezce. Niestety mój stan psychiczno – fizyczny nie pozwolił mi na zabawę na torze, wiec wyglądało to tak, jakby mnie nie było...., ale kurde byłem
Imprezka niezła, ubaw po pachy. Dowcipy Fasoli wymiatają 
Szczególne podziękowania dla aaaaaLechaaaa z małżonką za ugoszczenie mnie w swoich 4 kątach i porządną dużą czarną, oraz miła pogawędkę
Dziękuję Wam bardzo 
Bartg wielkie graty za pudło w końcowej klasyfikacji
Jakoś siakoś nie pogratulowałem Ci na miejscu
, robię to teraz
Jeszcze raz dzięki i do zoba na następnych zlotach w roku 2012
, lub może przy innych okazjach 
Proszę o jak najszybsze ustalanie terminów na początku roku, co bym urlop na wszystko zaplanował
Szczególne podziękowania dla aaaaaLechaaaa z małżonką za ugoszczenie mnie w swoich 4 kątach i porządną dużą czarną, oraz miła pogawędkę
Bartg wielkie graty za pudło w końcowej klasyfikacji

Jeszcze raz dzięki i do zoba na następnych zlotach w roku 2012
Proszę o jak najszybsze ustalanie terminów na początku roku, co bym urlop na wszystko zaplanował
Buczosiki PAmiętajcie, że Ja zawsze bawię się dobrze, i przy mnie nigdy się nikt nie nudzi
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
- Od: 5 paź 2007, 21:14
- Auto: Mazda 323 BF GTX
ravo napisał(a):ja chciałem iść tam w nocy na spacer ale rana zauważyłem i zrozumiałem że jednak dobrze być leniwym.
eee, my rano byliśmy na nim pod furtką na wyspę
Śmiejcie się śmiejcie 
Ze zdjęć z lasu wnioskuję ,że albo mnie nie było albo ja wszystkie robiłem
Ze zdjęć z lasu wnioskuję ,że albo mnie nie było albo ja wszystkie robiłem
-
Fasola
Czas żebym też i ja coś napisał od początku dzięki :
– Julkowi i Kamilowi za wspólną kolumnę stworzoną na drodze na forum o trzech autach pisać nie warto (chyba że jest się Prezesem)
-Iwonie i Dawidowi za przechowanie nas u siebie i rynku pokazanie
-wszystkim którzy zacięcie rywalizowali na torze a zarazem współczuje twardego miskowania Alfy i odarcia z szat MPS-a
-tym którzy zasiedli z nami razem przy stole było naprawdę grubo szczególnie po świątecznej opowieści o złym kącie podstawianych talerzyków
-ekipie z domku 12 oj się działo (tylko my mieliśmy Szwecki stół ) ps. zdjęcia które zrobiłem postanowiłem zniszczyć nie musicie dziękować
-Kojotowi bo o nim nikt nie wspomniał a to on zrobił puchary są zaje...
fajne
-ADHD za wszystko co zrobił a nazwać nie potrafię Wielki Szacunek
-ORGANIZATOROM a jest za co
Mam nadzieję ze to nie ostatnia Wrocławska rakietowa impreza bo zabawa była przednia i opony wreszcie wyglądają jak używane
– Julkowi i Kamilowi za wspólną kolumnę stworzoną na drodze na forum o trzech autach pisać nie warto (chyba że jest się Prezesem)

-Iwonie i Dawidowi za przechowanie nas u siebie i rynku pokazanie

-wszystkim którzy zacięcie rywalizowali na torze a zarazem współczuje twardego miskowania Alfy i odarcia z szat MPS-a
-tym którzy zasiedli z nami razem przy stole było naprawdę grubo szczególnie po świątecznej opowieści o złym kącie podstawianych talerzyków
-ekipie z domku 12 oj się działo (tylko my mieliśmy Szwecki stół ) ps. zdjęcia które zrobiłem postanowiłem zniszczyć nie musicie dziękować

-Kojotowi bo o nim nikt nie wspomniał a to on zrobił puchary są zaje...

-ADHD za wszystko co zrobił a nazwać nie potrafię Wielki Szacunek

-ORGANIZATOROM a jest za co
Mam nadzieję ze to nie ostatnia Wrocławska rakietowa impreza bo zabawa była przednia i opony wreszcie wyglądają jak używane

Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
To i ja cos naskrobie, chociaz pozno juz i jeszcze nie zdarzylem odespac
Zlot byl mega epicki, wrecz liryczny
Szacun dla aLechu za ogarniecie tego autobusa – przynajmniej wiem, ze moje auto poki co mnie nie ogranicza
Jest nad czym pracowac. Mozliwosc palowania auta w miare bezpiecznych warunkach dostarczyla mi sporej ilosci endorfin jak i adrenaliny. Pogoda przednia – chociaz jeden zlot w tym roku byl sloneczny od poczatku do konca
Nocleg, choc jak to ujal loockas "wczesny Gierek" to mimo wszystko swoim klimatem przypadl mi gustu. Jedno wielkie zadupie, a w samym srodku my
Luksusow nie bylo, ale chyba nikt glodny z imprezy wieczornej nie wyszedl
W nocy jak zglodnialem to podjadlem w domku nr. 12
Lokatorzy tejze budy przy okazji dostarczyli duzo rozrywki
Puchary (za MS Cup) naprawde kozackie – zazdroszcze zwyciezcom
Urwana miska w Alfie Xenocyda i zderzak w MPS'ie mirka_krk to chyba nie wielka cena za ten klimat
Moim, skromnym zdaniem byl to najlepszy zlot w tym roku. Tak jak napisal nynuch, podziekowania dla Iwony i Dawida (db0511) za goscine
No i oczywiscie dzieki dla Nynucha za ogarniecie auta – jeszcze dzien przed zlotem myslalem, ze bede jechal jako pasazer Renault Master
Do zobaczenia na nastepnym zlocie, badz nawet wczesniej!
nynuch76 napisał(a):-tym którzy zasiedli z nami razem przy stole było naprawdę grubo szczególnie po świątecznej opowieści o złym kącie podstawianych talerzyków

nynuch76 napisał(a):-ekipie z domku 12 oj się działo (tylko my mieliśmy Szwecki stół ) ps. zdjęcia które zrobiłem postanowiłem zniszczyć nie musicie dziękować![]()
miło było wreszcie poznać tak od "kuchni"
nynuch76 napisał(a):-Kojotowi bo o nim nikt nie wspomniał a to on zrobił puchary są zaje...fajne
Fasola napisał(a):Trofea , które zobaczyłem za Puchar CUP – miażdżyły suty, super pomysł, super wykonanie i oryginalność, nie wiem jak jeszcze można nazwać ten wyczyn. Dlaczego do tej pory nikt na to nie wpadłUważam ,że niejeden uczestnik zamieniłby wszystkie kupne pucharki za jeden ze stojących na podium w ostatni weekend.

-
Fasola
Zlot bardzo udany
Już nie mogę się doczekać następnych, mam nadzieję wkrótce zobaczyć listę zlotów na 2012 i Rakietową po raz kolejny. Mogłoby być więcej przejazdów na oesie, dało się coś jeszcze wycisnąć z białasa, chociaż opony mocno stękały
Podziękowanie dla organizatorów, kolejny raz dali radę i dostarczyli nam mnóstwo frajdy i zabawy na torze.
Żałuję, że nie zostałem na imprezie wieczornej, ale wracałem do żony i córki które zostały pod Wrocławiem u rodziny.
Do następnego
Podziękowanie dla organizatorów, kolejny raz dali radę i dostarczyli nam mnóstwo frajdy i zabawy na torze.
Żałuję, że nie zostałem na imprezie wieczornej, ale wracałem do żony i córki które zostały pod Wrocławiem u rodziny.
Do następnego
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
Witam, chciałbym podziękować za zlot, był to już mój drugi – ale poprzedni, czyli ten w Rykach (2011) ma się nijak do tego. Dobra organizacja, piękna pogoda, w miarę ciekawy tor, zróżnicowane konkurencje sprawiły, że na pewno pojawię się na następnym organizowanym we Wrocławiu. Jeszcze tak rodzinnym dieslem nie szalałem
. Co prawda nie przełożyło się to za bardzo na wyniki, ale co tam – najważniejsza jest frajda
.
Pozdrawiam wszystkich zlotowiczów.
PS Uczucie, kiedy tylne koła tracą przyczepność w przednionapędowcu i idzie się bokiem na dwójce przez dobrych kilka sekund myśląc sobie na szybkiego "O [cenzura]." – bezcenne, heh
Pozdrawiam wszystkich zlotowiczów.
PS Uczucie, kiedy tylne koła tracą przyczepność w przednionapędowcu i idzie się bokiem na dwójce przez dobrych kilka sekund myśląc sobie na szybkiego "O [cenzura]." – bezcenne, heh