boczek86 napisał(a):niestrasz niestrasz bo sie ze......![]()
ta, i podkołdernik jadowity gotowy
www.mazdaspeed.pl
Antek 1.5 napisał(a):hej! mam pytanie z racji iż dużo nas będzie na zlocie, będę miał do sprzedania 4 opony zimowe, na których jeździłem tylko jeden sezon, razem z felgami metalowymi (czarne), opony to Dębica Frigo II 175/70/R13 rozstaw śrub to 4x100. Opony nowe kupiłem w tamtym roku. Sprzedaje opony bo 323 którą jeździłem się zepsuła i już jej nie ma, teraz mam 626 i kompletnie mi te opony nie są potrzebne. Zainteresowanych proszę o wiadomośc na PW
Antek 1.5 napisał(a):wiem, wiem, przepraszam, trochę potrzebna mi kasa, może ktoś na zlocie się skusi. jeszcze raz przepraszam.
Fasola napisał(a):Poszukuję kompana
loockas napisał(a):Kto może zaraz po zlocie wybiera się na jakiś urlop?Pojechałbym gdzieś prosto ze zlotu, ale nie mam pomysłu gdzie. Profilaktycznie zabiorę wszystkie graty, może mnie olśni na miejscu
loockas napisał(a):Kto może zaraz po zlocie wybiera się na jakiś urlop?Pojechałbym gdzieś prosto ze zlotu, ale nie mam pomysłu gdzie. Profilaktycznie zabiorę wszystkie graty, może mnie olśni na miejscu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość