Siw-y napisał(a):że nie udało mi się pogadać z tymi co sobie zaplanowałem
No jak to, ze mną gadałeś

www.mazdaspeed.pl
nell8 napisał(a):I tekst gaduli przed moim drugim przejazdem na 1/4 – "Nie ma sensu żebyś jechała, bo i tak się nie zakwalifikujesz..." Bez komentarza
gadula napisał(a):A ja skomentuję
W ramach wyjątku pojechałaś eliminacje w momencie rozgrywania już półfinałów, wprowadzając lekkie zamieszanie. Po zobaczeniu, że i tak nie zakwalifikujesz się do pierwszej trójki, stwierdziłem co wyżej, dodając że zaraz będą wolne przejazdy i można będzie jeździć do oporu. Ciebie później już nie widziałem...
nell8 napisał(a):czekając już nie wiem nawet, którą z kolei godzinę na pierwszy przejazd do Wróbla
nell8 napisał(a):czego tak na prawdę teraz żałuję
nell8 napisał(a):wypadałoby chyba taki komunikat puścić
nell8 napisał(a):I nie rozumiem dlaczego wywnioskowałeś, że nie mam szans zakwalifikowania się
andariel napisał(a): nell8 poinformuję Ciebie, że kolega gadula nie był od informowania i szukania ludzi by ustawiali się do zawodów. Trzeba było samemu tego dopilnować.
andariel napisał(a): Trudno, to następnym razem nie płać i nie będzie problemu.
andariel napisał(a): taa... w deszczu powinien szukać chętnych do udziału w zawodach aaa i nie mając przy tym listy uczestników.
andariel napisał(a): Mógł powiedzieć, że czerwone jest szybsze i nie masz szans też byś to roztrząsała
andariel napisał(a): Luzik i nie ma sensu dalej tego rozważać![]()
nell8 napisał(a):że konkurencje startują od 9.30
nell8 napisał(a):Dziękuję za motywację do kolejnych startów
nell8 napisał(a):Tak, masz absolutną rację- brak listy uczestników był moim ewidentnym błędem, za co serdecznie przepraszam, postaram się na przyszłość poprawić... jeśli tylko będę miała z tym cokolwiek wspólnego
andariel napisał(a):nell8 napisał(a):że konkurencje startują od 9:30
Nie wiem jak inni ale my o tej porze jedliśmy śniadanie
ravo napisał(a):Komunikacja na lotnisku kulała z racji braku wodzireja
Gadula nie jest winny braku informacji. A podejrzewam (znając go bardzo dobrze), że ten komentarz nie miał być złośliwy czy umniejszający Twoje (Nell) możliwości. Wybacz człowiekowi, który musiał w deszczu ciągnąć drutaa później siedzieć cały zlot na pace samochodu
i jeszcze na koniec ten drut zwijać
AliYO napisał(a):akurat Gadule to zostawcie w spokoju bo ogarniał ćwiartke jak tylko mógł (a trochę się przy nim nastaliśmy), pomijając obsługę sprzętu to jeszcze odpowiadanie na milion pięćset pytań ciekawskich o czasy, wylewanie wody z krypy, itp. itd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość