aLechu napisał(a):Zyg napisał(a):Kibel w szafie super sprawa
no i wpuść tu takiego do domu – się czasami nie przyzwyczajaj
a idź pan
www.mazdaspeed.pl
andariel napisał(a):Mam prośbę do boczka – zabierz na następny zlot brykiet byś nie budził ludzi z samego rana
nicek777 napisał(a):Boczek spieprzyl, ze nie zostal,
Neonixos666 napisał(a):A ja chciałbym przeprosić Widzewianka_TM za nachodzenie z Boczkiem o bardzo wczesnej porze
Zyg napisał(a):malutka napisał(a): tylko boczek uciekł z lotniska do domu, bo miał mokre gacie
mam nadzieję, ze nie ze strachu przed nocą
loockas napisał(a):Nicki, Boczki... Dzięki za dokarmienie
WysoL napisał(a):Boczek Twoje poranne rozpalanie grilla i Twoje poczucie humoru rozbawilo mnie na maxa![]()
boczek86 napisał(a):a pobudka o 5.30 obowiazkowa
AmRoZ napisał(a):Mam pytanko jaka piosenka Wam najbardziej utknęła z tego zlotu ? pytam całkiem serio, jak najdzie mnie wena chce zmontować filmik ze zlotu z materiału który nakręciłem więc pytanko do jakiej nutki która utkwiła Wam najbardziej ze zlotu ...
AmRoZ napisał(a):Mam pytanko jaka piosenka Wam najbardziej utknęła z tego zlotu ?
Fasola napisał(a):AmRoZ napisał(a):Mam pytanko jaka piosenka Wam najbardziej utknęła z tego zlotu ?
glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...glu....glu...
tak na poważnie to może http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY![]()
dominator7 napisał(a):Tak, ja też jestem za tymDało się ją szczególnie wyłapać na lotnisku, i jak grupa łódzka wjeżdżała pod ośrodek w firleju- Bartg zapodawał mocno z cetki Welcome to St. Tropez
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość