MegaSpot MazdaSpeed Ryki 2011 – informacje i zapisy
My tez bysmy chieli zostac w namiocie na terenie osrodka. Za zlot i konkurencje juz dawno przelalem pieniadze, ale chcielibysmy zabawic takze z soboty na niedziele. Czy jest taka mozliwosc? Jezeli tak to czy przelew czy pieniadze na miejscu trzeba zaplacic?
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
A i owszem – z rozpiski wynikało Nicku, że zapłaciłeś za pokój...
EDIT: albo edytowaliście posty, albo ja jakaś ciemna jestem
rzeczywiście wpisana jest tylko os towarzysząca i szkolenie
Myślę, że dopłatę za namiot możesz zrobić, ale w tej sprawie kontaktuj się z mckoperem.
EDIT: albo edytowaliście posty, albo ja jakaś ciemna jestem

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Aby nie było problemów informuje, iż:
W związku z moją pracą będę w Rykach w przelocie między Gdańskiem a Przemyślem dwoma autami.
wóz nr1 to mx5 – który będzie uczestniczył w zlocie (jest zapisany, opłacony: kierownik+kierowniczka+noclegi i szkolenie razem 190zł)
oraz wóz nr 2 (serwisowo-służbowy) – balast (nie bierze udziału w konkursach, służy do przewiezienia rzeczy)
proszę potraktować te 2 auta jako jeden zestaw wjeżdżający
W związku z moją pracą będę w Rykach w przelocie między Gdańskiem a Przemyślem dwoma autami.
wóz nr1 to mx5 – który będzie uczestniczył w zlocie (jest zapisany, opłacony: kierownik+kierowniczka+noclegi i szkolenie razem 190zł)
oraz wóz nr 2 (serwisowo-służbowy) – balast (nie bierze udziału w konkursach, służy do przewiezienia rzeczy)
proszę potraktować te 2 auta jako jeden zestaw wjeżdżający
- Od: 29 mar 2010, 19:13
- Auto: 626 [GF] FS [85 kW] '00
Kurde przejechał bym się na spocik niestety wyjazd do władka zaklepany