Witam, od kilku miesięcy śledzę rynek mazd w celu zakupu tej swojej idealnej i wybór padł na Mazde 6 2.5 pb GH polift. Niestety już przez telefon sprzedający podał jej bolączki i boję się że może być ich więcej dlatego tu moje pytanie czy znalazłby się ktoś z okolic Poznania lub zabiorę po drodzę -jadę z Torunia, oczywiście odpłatnie, na pomoc przy oględzinach (szczególnie zależy mi na podpięciu pod komputer, sprawdzeniu spasowania wszystkich elementów) ?
Jeśli ktoś by wyraził chęć proszę o kontakt tel. 666 915 055 ewentualnie PW
https://www.olx.pl/oferta/mazda-6-lpg-b ... xemLC.html
Mazda6 2.5 Pb, 2011, (olx: 491043200), 31.900 zł, Poznań.
Strona 1 z 1
- Od: 21 gru 2018, 00:20
- Auto: Mazda6
Teraz przeglądam na kompie i chyba to jednak nie był bok malowany.Patrz zdjecie zaznaczyłem,z dwóch stron błotniki odstaja.
Jak szukasz od dłuzszego czasu to powinieneś zauważyc ze w tej cenie 2,5 z 2011 to chyba jedyny egzemplarz,i chyba go juz chwile temu widziałem jak szukałem swojej.
Za ta kasę trafisz z tym silnikiem ale raczej 2008/2009 tylko trzeba czekać.
Jak szukasz od dłuzszego czasu to powinieneś zauważyc ze w tej cenie 2,5 z 2011 to chyba jedyny egzemplarz,i chyba go juz chwile temu widziałem jak szukałem swojej.
Za ta kasę trafisz z tym silnikiem ale raczej 2008/2009 tylko trzeba czekać.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Właśnie tyle oglądam i ciągle się "łapie" na takie okazje a tak jak piszesz za dobry egzemplarz ceny nie przeskoczy. Nic oglądamy dalej..
W tym przypadku widać ewidentnie że sprzedający nie zdradził wszystkiego w rozmowach, komuś bym jej nie polecił dlatego sam również z niej rezygnuję. Dzięki !
W tym przypadku widać ewidentnie że sprzedający nie zdradził wszystkiego w rozmowach, komuś bym jej nie polecił dlatego sam również z niej rezygnuję. Dzięki !
- Od: 21 gru 2018, 00:20
- Auto: Mazda6
Strona 1 z 1