Witam,
Znalazłem taką "okazję". Co sądzicie?
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-3-b ... dcab5d8ff7
Cena wydaje się mocno zaniżona jak na auto z tego rocznika, jeszcze z silnikiem dwulitrowym. Przynajmniej mnie tak się wydaje, bo jednostki z motorem 1.6 widziałem w cenie 18-19 tys.
Zresztą, jeśli o cenę chodzi, to facet zmienia ją już trzeci raz. Było, o ile dobrze pamiętam, 14.500, kilka dni później 15.500, teraz jest 14.800. Dodatkowo rozbudował opis i teraz pisze jeszcze, że zrobił zabezpieczenie antykorozyjne, które pewnie swoje kosztowało... Odnoszę dziwne wrażenie, że chce się pozbyć samochodu tak szybko jak się da
Ktoś z Lublina, albo okolic, może kojarzy to auto? Jest sens się nim interesować, czy lepiej szukać czegoś innego. Niby na pierwszy rzut oka wygląda okej, ale może coś umknęło mojej uwadze?
Mazda3 2.0 Pb, 2008, (otomoto: 6034006977), 14.800 zł, Lublin.
Strona 1 z 1
Dobra konserwacja trochę kosztuje i zajmuje chwilę, wątpię więc aby ktoś to zrobił zgodnie ze sztuką. Poza tym wspomniane jest o zabezpieczeniu antykorozyjnym zawieszenia a nie płyty podłogowej. Jeśli masz blisko to można podjechać obejrzeć, ale cudów bym się nie spodziewał...
- Od: 24 paź 2013, 19:50
- Auto: Mazda 626 GD '91 FE4
Według mnie cena powinna być jeszcze niższa... Stan auta jest słaby – albo taksówka, albo ktoś tak "szanował"
Zwróć uwagę na spasowanie elementów, choć może najechał na wysoki krawężnik...
Nie ma pewności czy śruby powinny tak wyglądać...
Czy to jakieś refleksy, czy faktycznie uszkodzenia do gołej blachy?
Poszukaj jeszcze. Skorzystaj z naszego działu Ogłoszeń, może zleć wyszukanie odpowiedniego egzemplarza Andrzejowi Carpasja (ma swój wątek w Firmach). Pośpiech jest złym doradcą.
Nie ma pewności czy śruby powinny tak wyglądać...
Czy to jakieś refleksy, czy faktycznie uszkodzenia do gołej blachy?
Poszukaj jeszcze. Skorzystaj z naszego działu Ogłoszeń, może zleć wyszukanie odpowiedniego egzemplarza Andrzejowi Carpasja (ma swój wątek w Firmach). Pośpiech jest złym doradcą.
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
stachan napisał(a):Według mnie cena powinna być jeszcze niższa... Stan auta jest słaby – albo taksówka, albo ktoś tak "szanował"
Ślizgi zderzaka w trójkach to akurat bardzo często szlag trafia, nie trzeba dużych przygód. Jeśli listwa pod zderzakiem jest polakierowana w kolorze nadwozia to znaczy że był malowany, seryjnie jest czarny plastik.
Co mi raczej nie pasuje to plastikowa kierownica, która była tylko w najuboższych wersjach wyposażenia, a tu masz podgrzewane fotele, tempomat, spryskiwacze, na pewno z tą kierownicą nie wyjechał z fabryki.
Spryskiwacze bez ksenonów to rzadkość, ale chyba skandynawskie były tak wyposażone. Albo zderzak jest od innego samochodu.
Na pasie przednim brak jednej naklejki, ale widać ślad.
Strona 1 z 1