Dzień dobry!
Jestem nowym użytkownikiem forum, od jakiegoś czasu rozglądam się za Mazdą II po lifcie, znalazłem kilka egzemplarzy i chciałbym prosić WAS jako posiadaczy tegoż autka o wyrażenie opinii / porady. Ogólnie rzecz biorąc jestem umówiony na oględziny jednak może uda dowiedzieć się czegoś nowego przed oględzinami od Was??
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-6-I ... 02baa86095
Z tego co dowiedziałem się od sprzedającego autko sprowadzone z Niemiec po drobnej kolizji (wymieniana maska oraz zderzak z przodu) w międzyczasie robił coś z tylnym zderzakiem – jakaś drobna usterka parkingowa. Sprzedawca zarzeka się, że nie powinienem być niczym zaskoczony przy oględzinach. Auto natomiast wystawione jest już od ok 4 tygodni, może ktoś z Was drodzy forumowicze był oglądać to auto?
Pozdrawiam
Mazda6 2.2 ON, 2010, (otomoto: 6044060867), 36.000 zł, Warszawa.
Strona 1 z 1
Ogłoszenie od 4 tygodni wisi?Ale który już raz?Fotki robione późną jesienią albo wczesną wiosną....Lepiej szukaj 2,5 benzyny,załóż gaz i będziesz tanio jeździł. A diesel z 250 tyś przebiegu to auto już podwyższonego ryzyka w którym zaraz będzie pewnie do roboty dwumasa, wtrysku,turbina i pewnie łańcuch,bo w tym silniku to standard.
Strona 1 z 1