Być może ktoś już oglądał?
Mam zamiar jutro się wybrać i obejrzeć, na co zwrócić uwagę, może coś się rzuca w oczy ( macie duże doświadczenie z racji posiadania takich aut więc zwracam się z ogromną prośbą o pomoc)

www.mazdaspeed.pl
Były silniki 2,5 z takimi zderzakami. Ale nie zmienia to faktu ze cena i tak trochę niska jak na taki silnik.e-tomek napisał(a):mnie się wydaje, że zderzaki powinny być inne (te na aucie są od wersji standardowej).
e-tomek napisał(a):nie wiem czy wiesz, ale akcyza za auta powyżej poj. 2.0 wynosi 18,6% ... np. od kwoty 25000zł (+-6000 EUR) będzie to 4650zł.
Beny napisał(a):Kurde przecież kiedyś muszą zacząć taniec
jpski napisał(a): a zwłaszcza Honda, Mazda i Toyota. Śledzę ten temat od kilku lat.
niestety musisz wypruć się z kasy
Beny napisał(a):Kurde przecież kiedyś muszą zacząć taniec
Gnat80 napisał(a):Najgorsze panowie jest to że ktoś to auto w końcu kupi,bo znajdzie się Jeleń co będzie żył w świadomości że trafił okazję
rav 75 napisał(a):Gnat80 napisał(a):Najgorsze panowie jest to że ktoś to auto w końcu kupi,bo znajdzie się Jeleń co będzie żył w świadomości że trafił okazję
Nie trzeba było długo czekać...
e-tomek napisał(a):scarface – nikt tu nie chce zle dla Ciebie.
A umowę jaka miałeś, na Niemca?
Chodzi o to, ze w tej cenie na legalu nie sprowadzisz 2,5 w idealnym stanie, bo musiałaby kosztowac max. 5000EUR. Widziales kwitki z oplata akcyzy? – ktos zakombinowal, czy nie?
Sprawdzales historie tutaj?
viewtopic.php?t=150511&f=92
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości