Mazda3 1.6 Pb, 2003, (otomoto: 6014158541), 13.200 zł, Kruszwica.
Strona 1 z 1
Nie wiem jak się zużywają materiały w takiej Maździe, ale kierownica jest zjechana, jakby miała grubo ponad 200 tysięcy przebiegu... Może się czepiam, ale tylne lewe drzwi i ćwiartka ma inny odcień – może to nic wielkiego, ale trzeba zbadać temat co tam się wydarzyło.
Kierownica wygląda normalnie, u mnie też była już poprzecierana miejscami, a miała 75tys km, także to nie jest wyznacznik, fotel kierowcy też wygląda przyzwoicie, wg mnie może mieć ten przebieg, ale warto sprawdzić DSR i przede wszystkim obejrzeć.
-
makmarc
Zastanawiające jest to że auto 150tys.km a było zawieszenie robione
Właściciel mówi że wymieniał już tuleje,sworznie, wahacze i amortyzatory
przebieg faktycznie może być inny ...
makmarc napisał(a): ale warto sprawdzić DSR i przede wszystkim obejrzeć.
Auto z 2003 więc nie będzie miało elektronicznej książki. Jestem akurat na urlopie u rodzinki w Inowrocławiu. Może będę miał chwilę czasu,żeby jutro podjechać i obejrzeć to auto. Jeśli jesteś jeszcze nim zainteresowany?
- Od: 5 lip 2017, 12:18
- Auto: Carbon Grey by Seba
kedzior.kedzior napisał(a):Zastanawiające jest to że auto 150tys.km a było zawieszenie robione
Ja jak 2 tygodnie wpadłem w nocy w dół to miałem do roboty właśnie całe zawieszenie z przodu.
Wahacze, sworznie i tuleje.
Także możliwe że też była taka akcja
-
Paweł_Radom
Strona 1 z 1