Mazda5 2.0 Pb, 2008, (otomoto: 6012181763), 31.800 zł, Warszawa.
Strona 1 z 1
Cześć, rzućcie okiem, może coś wypatrzycie. Ja jutro jadę oglądać.
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-5-s ... ySw7B.html

Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Wydaje mi się że przednie nadkola różnią się odcieniem lakieru. No i fotel kierowcy ,nieco zmęczony jak na 120 tys, chyba że jeździł nim jakiś grubas..
Po oględzinach jest tak:
-malowane lewy tylny błotnik, 1mm szpachli, prawdopodobnie po przycierce której ślady widać jeszcze na drzwiach, reszta blach oryginalna!
-lekkie wgniotki na prawych drzwiach przesuwnych
-tylny zderzak też lekko uszkodzony, w tym prawa lampa w zderzaku.
-wydech cały skorodowanych, ale jeszcze się trzyma
-progi rdza powierzchowna od strony podwozia, niby nie jest źle, ale przed zimą trzeba porządnie oczyścić i zabezpieczyć
-przebieg wydaje się być oryginalny, sądzę tak na podstawie stanu, wydruku DSR oraz jakimś tam przeglądzie który sprzedawca posiadał. DSR do 2013r
-zawieszenie i hamulce są ok, przeszły ścieżkę diagnostyczną
ogólnie nie wiem co robić. Stargować się mogę z 5%.
-malowane lewy tylny błotnik, 1mm szpachli, prawdopodobnie po przycierce której ślady widać jeszcze na drzwiach, reszta blach oryginalna!
-lekkie wgniotki na prawych drzwiach przesuwnych
-tylny zderzak też lekko uszkodzony, w tym prawa lampa w zderzaku.
-wydech cały skorodowanych, ale jeszcze się trzyma
-progi rdza powierzchowna od strony podwozia, niby nie jest źle, ale przed zimą trzeba porządnie oczyścić i zabezpieczyć
-przebieg wydaje się być oryginalny, sądzę tak na podstawie stanu, wydruku DSR oraz jakimś tam przeglądzie który sprzedawca posiadał. DSR do 2013r
-zawieszenie i hamulce są ok, przeszły ścieżkę diagnostyczną
ogólnie nie wiem co robić. Stargować się mogę z 5%.
Pozdrawiam,
Strona 1 z 1