Mazda6 2.0 Pb/LPG, 2008, (otomoto: 6006310855), 20.999 zł, Gniezno.
Strona 1 z 1
Cześć, jeśli chcesz pełniejszych informacji o aucie to załatw VIN i podaj w tym temacie, się sprawdzi auto w dekoderze.
Do tego polecam Tobie ten wątek by sprawdzić auto:
viewtopic.php?t=150511&f=92
to sobie sprawdzisz ten udokumentowany przebieg.
Rok produkcji będzie 2006 albo 2007.
Na kołach na pewno nie przyjechał, bo gdyby przyjechał to handlarz nie omieszkałby porobić zdjęcia z blachami niemieckimi.
"ważne oc oraz tablice na dojazd do domu"
– bzdura. Jak tablice mogą być ważne, jeśli auto nie jest nigdzie zarejestrowane?
Poczytaj:
http://www.auto-swiat.pl/prawo/uwaga-fa ... lice/s4xqn
Popatrz sobie na inne auta od tego handlarza ... każde sprowadzone na kołach ok. 750km i od pierwszego właściciela
Do tego polecam Tobie ten wątek by sprawdzić auto:
viewtopic.php?t=150511&f=92
to sobie sprawdzisz ten udokumentowany przebieg.
Rok produkcji będzie 2006 albo 2007.
Na kołach na pewno nie przyjechał, bo gdyby przyjechał to handlarz nie omieszkałby porobić zdjęcia z blachami niemieckimi.
"ważne oc oraz tablice na dojazd do domu"
– bzdura. Jak tablice mogą być ważne, jeśli auto nie jest nigdzie zarejestrowane?
Poczytaj:
http://www.auto-swiat.pl/prawo/uwaga-fa ... lice/s4xqn
Popatrz sobie na inne auta od tego handlarza ... każde sprowadzone na kołach ok. 750km i od pierwszego właściciela
Zauważyłem też ,że sprzedający ma jeden opis dla wszystkich samochodów. Dane i wyposażenie się różni.
Ale cóż ,jeśli chodzi o automat to za dużego wyboru nie ma
Dopisano 4 kwi 2017, 08:01:
Wlaśnie zdobyłem vin : JMZGY19F771472710
Ale cóż ,jeśli chodzi o automat to za dużego wyboru nie ma
Dopisano 4 kwi 2017, 08:01:
Wlaśnie zdobyłem vin : JMZGY19F771472710
- Od: 3 kwi 2017, 12:42
- Auto: mazda6, 2.0 2006r. kombi
Byłem w sobotę go oglądać. Zmierzyłem lakier i wyszło że cały jest oryginał wszędzie poniżej 100 mikronów. Wszystkie przerwy równe.
Tylko jak wszedłem pod spód się okazało, że cały układ wydechowy jest skorodowany, ale szczelny. Osłony katalizatora w połowie nie ma.i trochę rdzy od spodu pod progami. Jeszcze dwa małe bąbelki na tylnym nadkolu od wewnątrz. I właśnie ta rdza mnie trochę przyhamowała. Nie wiem czy to eliminuje taki samochód
Macie podobnie?
Tylko jak wszedłem pod spód się okazało, że cały układ wydechowy jest skorodowany, ale szczelny. Osłony katalizatora w połowie nie ma.i trochę rdzy od spodu pod progami. Jeszcze dwa małe bąbelki na tylnym nadkolu od wewnątrz. I właśnie ta rdza mnie trochę przyhamowała. Nie wiem czy to eliminuje taki samochód
- Od: 3 kwi 2017, 12:42
- Auto: mazda6, 2.0 2006r. kombi
Strona 1 z 1