Chciałem poprosić Was o opinię na temat tego konkretnego egzemplarza. Sprzedający mówi, że samochód został importowany z Litwy. Ogólnie: "lać i jeździć".
VIN: JMZGH12F701185706

www.mazdaspeed.pl
AndrzejCarpasja napisał(a):Jeżeli chodzi o szpachlę to wyjaśnię, bo co niektórzy zbyt dużą wagę przykładają do tego tematu.
e-tomek napisał(a):poza tym taka ilość może sugerować coś poważniejszego niż tylko zadrapanie.
e-tomek napisał(a):2000 mikrometrów to już raczej kwestia "technologii" wykonanej naprawy,
e-tomek napisał(a):Dlatego lepiej się na takie coś zabezpieczyć i kupować auta bez ingerencji (nie tylko sprawdzenie miernikiem), dzięki czemu nie trzeba dochodzić co było.
e-tomek napisał(a):trade – czyli ktoś spierniczył sprawę?
W niektórych miejscach zdarło do blachy i rdzawy nalot zaczął się robić ... nigdy nie wiesz jak ktoś naprawił, dlatego niech mi ktoś powie, że mu obojętne czy samochód po naprawie, czy bez żadnej ingerencji.
A bez takich zdjęć sprzed ... równie dobrze mogło być coś innego – i o to mi chodzi.
tradelux napisał(a):To nie jest dużoDla samego dobrego zabezpieczenia blachy + podkład + baza + klar to wychodzi 300-400um na Mazdzie. Jak jest wglebienie na blasze, to zawsze podprostuja i minimalnie naloza, aby zachowac linie. Ja nie mowie, ze caly blotnik tyle ma, tylko w najwiekszych miejscach. Cieniowanie konczylo sie na 200um (sam bezbarwny lakier)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości