Mazda6 2.0 Pb, 2006, (otomoto: 6009507635), 20.500 zł, Mierzęcice.
Strona 1 z 1
Ze zdjęć ciężko cokolwiek powiedzieć – są mocno prześwietlone, a dodatkowo auto jest brudne i w śniegowej scenerii, a moje oko nie jeszcze tak dobre
Jedyne co mi się nasuwa, to to, że osoba sprzedająca to nie prywatna tylko handlarz.
Na plus, na pewno to, że auto zarejestrowane (jeśli ma założone prawdziwe tablice z PL)...

Jedyne co mi się nasuwa, to to, że osoba sprzedająca to nie prywatna tylko handlarz.
Na plus, na pewno to, że auto zarejestrowane (jeśli ma założone prawdziwe tablice z PL)...
Też przez te "nieźle gadane". Nie dawał dojść do zdania. Byłem ze znajomym mechanikiem i raz po razie znajdował co było przy samochodzie robione. Wg nas cały lewy bok był robiony, cały tylny błotnik przespawany (było ewidentnie widać po spawach), jednak sprzedający wszystkiemu zaprzeczał i twierdził że tylko kilka rysek parkingowych. Po kilku takich wymianach zdań dwukrotnie zamykał przed nosem maskę samochodu i wyrzucał z placu. Na koniec przepraszał za swoje zachowanie, ale jednak niesmak pozostał.
- Od: 10 sie 2016, 21:01
- Auto: Mazda 6
2.0 PB
2007
Strona 1 z 1