Witajcie. Ja już swoją GH posiadam ale teraz siostra rozbiła Vaga i zaczeła czegoś szukać a że ja mam od niedawna M6 GH to szybko wzieła odpowiednie na celownik.
Ogłoszenie z Bielska Białej
http://olx.pl/oferta/mazda-6-okazja-die ... 4dc2fbf749
Czy mógłby ktoś pomóc w oględzinach tego ezgemplarza? może ktoś zna ? amoze lepiej unikać diesla i kupić benzynke ? Nadmieniam ze auto bedzie jeździło trase z ustronia do cieszyna bo siostra tam pracuje
Pomożcie jeśli ktoś znajdzie trochę czasu Mój nr telefonu 514 492 467
Mazda6 2.0 ON, 2005, (olx: 217521127), 10.500 zł, Bielsko-Biała.
Strona 1 z 1
- Od: 5 lut 2016, 17:11
- Auto: Mazda 6 GH 2.0 MZR-CD 2008
była:
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 18" ZENDER SIENA
Fotel w masakrycznej kondycji, ja bym w 200 000km przebiegu nie wierzył.
Masz VIN?
A w to, że sprzedaje Aleksandra, która nim sama 2 lata jeździła też bym za bardzo nie wierzył, tym bardziej jak przeczytasz opis samochodu, może jeszcze Aleksandra to pisała
Używanego, 10-letniego diesla, nie ma co, tym bardziej, że przebiegu nie zweryfikujesz.
Masz VIN?
A w to, że sprzedaje Aleksandra, która nim sama 2 lata jeździła też bym za bardzo nie wierzył, tym bardziej jak przeczytasz opis samochodu, może jeszcze Aleksandra to pisała
Używanego, 10-letniego diesla, nie ma co, tym bardziej, że przebiegu nie zweryfikujesz.
e-tomek napisał(a):Fotel w masakrycznej kondycji, ja bym w 200 000km przebiegu nie wierzył.
Taaa, Ola pewnie bardzo mało jeździła...
Czyli raczej darować sobie trzeba ten egzemplarz
Szkoda, ze mam daleko tak bym mógł sam obejrzeć jej stan
Jak by ktoś miał dobry egzemplarz który byłby na sprzedaż to proszę dać cynk i namiary Dziękuje 
- Od: 5 lut 2016, 17:11
- Auto: Mazda 6 GH 2.0 MZR-CD 2008
była:
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 18" ZENDER SIENA
marchewa87 napisał(a):Jak by ktoś miał dobry egzemplarz który byłby na sprzedaż to proszę dać cynk i namiary Dziękuje
Proszę bardzo – zapraszamy do Działu Ogłoszeń
Jest coś dla Ciebie – świeżutka oferta
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=78&t=190807
Strona 1 z 1