Oto drugie:

Z góry dziękuję za jakiekolwiek konkretne opinie.
Ten już sprzedany
www.mazdaspeed.pl
e-tomek napisał(a):jpski – a który silnik 2.0 zachwalasz?
ta Mazda stoi pod jego domowym adresem
bula102 napisał(a):Nie wiem co to znaczy "wyklejanek" ale chyba nic pozytywnego
bula102 napisał(a):Ten już sprzedany
Na zdjęciu przodu widać, że szpara pomiędzy zderzakiem, a maską przy grilu z prawej strony jest mniejsza niż z lewej. Wydaje mi się również, że lampa z tyłu z prawej strony nie jest do końca zgrana z klapą – z lewej jest ok. Zastanawia mnie również skąd takie wgniecenia/rysy na słupku "B" od strony kierowcy – widać na zdjęciu przy otwartych drzwiach. Trzeba brać pod uwagę, że 16-letnie auto mogło mieć jakieś przygody ale nie skreślałbym go z tego powodu.
jpski napisał(a):e-tomek, przypomniałeś mi teraz o mojej 626...
bula102 napisał(a):Nie wiem co to znaczy "wyklejanek" ale chyba nic pozytywnego. Co do tej z danii to raz że już za wysoki próg cenowy, na złotówki to prawie 12 tys. plus przerejestrowanie i koszty dojazdu to by z 15 wyszło i wyprawa na min. 3 dni![]()
Nic będę dalej szukał, ale 626 musi być
Już kiedyś miałem tylko przed liftem i niepotrzebnie sprzedawałem. Teraz 323 tylko że bryła mi się nie podoba, sedan to jest to. Trochę spartański środek ale to mogę przeżyć i ta rdza ale odpowiednia konserwacja jak pójdzie to będzie dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość