Mazda3 2.0 Pb, 2004, (allegro: 6079555036), 16.700 zł, Nowy Sącz.

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez BLAST » 28 mar 2016, 20:57

Witam Wszystkich raz jeszcze :) Poszukuję jakiejś sensownej "trójki" chyba jednak z silnikiem 2.0 zamiast 1.6 i wpadłem na to ogłoszenie. Wersja z pakietem aero więc pod względem wyglądu ideał, chociaż może się niektórym narażę ale kolor do mnie nie przemawia ;) Przebieg określiłbym jako zastanawiający. Z tego co chyba dobrze zobaczyłem na zdjęciach, to przedni zderzak jakieś malowanie zaliczył. Trochę niepokoi mnie zawieszenie, bo jest dodatkowo obniżone i tutaj pytanie czy da się na tym w ogóle sensownie jeździć? Ogólnie egzemplarz wygląda na taki, którym nie jeżdżono do kościoła ale raczej był w rękach osoby, która mogła się przewinąć również przez to forum. Licząc na Waszą fachowość i bystre oko będę bardzo wdzięczny za wszelkie uwagi i sugestie.

http://allegro.pl/lanscar-2004-mazda3-2 ... 55036.html
Początkujący

Od: 24 mar 2016, 19:02
Auto: Mazda 6 GJ 2,5 SkyPassion '15

Postprzez talk_about85 » 28 mar 2016, 22:02

Faktycznie przedni zderzak malowany ale pytanie zasadniczne czy cos jeszcze? Watpie zeby 12-letni samochod byl idealny. Ze zdjec nic zlego nie widze. Wersja bardzo poszukiwana. W srodku na prawde nie wyglada na zniszczony. Ciekawe czy maja papiery na przebieg. Obnizonym zawieszeniem bym sie nie przejmowal. Przede wszystkim sprawa rdzy i kompresja silnika.
Gdybys potrzebowal jakiejkolwiek pomocy w zakupie pisz smialo PW.
Forumowicz

Od: 31 gru 2010, 23:59
Auto: Mazda3 BK HB 1.6 MZ-CD 2007