Witam, Szukam Mazdy 3 1,6 sedam. Wpadła mi taka oferta....co o tym myślicie?? Według was cena jest ok?? Na zdjęciach wygląda ładnie... i ten przebieg...
Ja z Psarami mam dobre doświadczenie ale wiem, że temat tego sprzedawcy przewijał się przez forum jako negatywny. Na zdjęciach jedyne co rzuciło mi się w oczy to jakby niedokładnie spasowana maska z przodu i kierownica świeżo obszyta nówką skórką, więc ten przebieg może być nie taki fajny, ale to można u Marianka sprawdzić jeśli będą jakieś wpisy. Dlatego podchodziłbym do tego egzemplarza z mocną rozwagą...
Psar raczej bym unikał, sprzedaż kilku bezwypadkowych po wypadkach, w Mazdoszrotach można znalesc temat o tym jak BL z wywalonymi poduchami poszła do sprzedaży. Początki były dobre teraz to jak u prawie każdego handlarza.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole." Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Dzięki za info... Myślałem że jak cena jest wysokw i gościu pisze że można sprawdzić w serwisie Mazdy to będzie wiarygodny przebieg....itd Dodam że mieszkam w Holandii i szukam też tutaj autka ale też kombinuja jak mogą .... Pozdrawiam
Dopisano 15 mar 2016, 23:33:
Dzięki za info... Myślałem że jak cena jest wysokw i gościu pisze że można sprawdzić w serwisie Mazdy to będzie wiarygodny przebieg....itd Dodam że mieszkam w Holandii i szukam też tutaj autka ale też kombinuja jak mogą .... Pozdrawiam
Tobiasz to lepiej zostań na poszukiwaniu w Holandii, zawsze możesz też w Belgii i pograniczu Niemieckim. W końcu auta z Niemiec, Holandii, Belgii, Danii głównie się sprowadza do Polski i sprzedaje z zyskiem
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole." Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link