Mazda3 2.0 Pb, 2013, (otomoto: 6003231255), 42.900 zł, Warszawa.

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez kondi50 » 4 mar 2016, 12:53

Witam,
planuje kupić Mazdę i potrzebuje opinii. Mam dylemat, czy w ogóle opłaca mi się jechać oglądać ten samochód, bo mam 400km do Warszawy, a sprzedawca trochę kręci. Na początku mówił, ze była bita tylko raz z tyłu i to jest to co widać na zdjęciach, kolejny raz zadzwoniłem to mówił już, że nie wie czy była bita z przodu bo kupił ten samochód od znajomego. Poza tym zachowuje się, jakby nie chciał sprzedać tego samochodu, jak go wypytuje to odpowiada z pretensjami. Czy możecie spojrzeć na zdjęcia i coś powiedzieć na ten temat ?

Cena jest atrakcyjna, ale każda rozmowa ze sprzedawcą skłania mnie do tego, że jest tutaj spory haczyk.

http://otomoto.pl/oferta/mazda-3-polski-salon-ID6ygVGz.html#460b9bdd42

Z góry dzieki za pomoc.
Pozdrawiam
kondi50

Postprzez kamilq05 » 4 mar 2016, 15:08

<nie>
Już po samym zachowaniu sprzedającego bym odpuścił. Poza tym, jeśli kupił od znajomego to ile właścicieli miało już to auto w ciagu 3 lat? I w ogóle jakoś tanio, pomimo uszkodzeń. No ale może ze względu, że to nie najwyższe wyposażenie. Ale mimo to jakoś tanio...
Poza tym, pas kierowcy nie zwinięty, czyli pewnie się nie zwija po strzale w tył.
Ja bym się tym nie zainteresował. Gdybym miał tyle do wydania, to wolałbym kupić BL. Zresztą jest jedna wystawiona na forum http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=78&t=189524
Jak masz większy budżet, to nie szukaj najtańszych po najmniejszej linii oporu bo nie oszczędzisz. A jak nie masz, to szukaj wcześniejszej generacji i zachowaj sobie coś na wstęp do samochodu.
Forumowicz

Od: 17 cze 2011, 20:56
Auto: Citroen C4 B7 2011r 1,6HDI 92km

Citroen C4 Grand Picasso 2008r 2.0HDI 136km MCP exclusive