Mazda3 2.0 Pb, 2005, (otomoto: 6003263225),16.500 zł, Sosnowiec.

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez Sikora » 2 lut 2016, 09:44

http://otomoto.pl/oferta/mazda-3-mazda- ... yh50d.html

Panowie co myślicie? Krajowy egzemplarz, wiarygodny przebieg. Czy tylko dla mnie prawa tylna lampa ma coś dziwnego na dole klosza, pod kierunkowskazem?

Czy na tym zdjęciu z prawego boku od przodu nie wydaje Wam się tez, ze drzwi, maska, zderzak i nadkole są w zupełnie innych kolorach?

Przedni zderzak wymieniany na bank. maska kolo grilla chyba ma rdze. Warto się interesować?

VIN poleciał do Marianka, ale przed 2006 to pewnie nie będzie wpisu.
Mam bardzo blisko z Krakowa, ktoś z okolicy mógłby umówić się ze mną na jakieś oględziny, ale wieczorem? Stacje diagnostyczne otwarte do 21 z tego co patrzyłem na googlu. Ewentualnie zarezerwuje ja sobie na weekend/ sobota np?
Jak już wiele razy pisałem nie znam się, mam tylko poradnik. <głaszcze>

EDIT: Czego się dowiedziałem przez telefon: Kupiona od handlarza, właściciel zlecał wtedy przegląd przed-zakupowy jakiejś firmie, dziś będzie raport tych oględzin na maila i dokładniejsze zdjęcia rdzy, podobno chodzi tylko o maskę i spod. Lewe tylne drzwi robione, wiedział o nich w momencie kupna. Zderzaka z przodu nie wymieniał, taki był.

Pan nie owijał w bawełnę, podwozie trzeba konserwować, mechanicznie wszystko ok ale blacharka trzeba się zając. Chenie podjedzie na stacje diagnostyczna. Wstępnie zarezerwowana do soboty, ale postaram się w któryś wieczór tam podjechać. Kto mieszka w okolicy i pomoże za PLN/browara/flaszkę? Ktos może wcześniej ja zobaczyć?

Dopisano 3 lut 2016, 06:58:

To dostałem wczoraj wieczorem na maila. Jutro jestem umówiony na oględziny.
Załączniki
1.png
2.png
3.png
4.png
Sikora