Mazda Premacy 2.0 Pb, 2003, (otomoto: 6002499115), 9.700 zł, Kutno.

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez tamitu88 » 24 lis 2015, 22:45

Witam!
Interesuja mnie te Mazdy, na zdjęciach dopatrzyłem się jedynie jakiegoś przebarwienia na zgrzewach przy "kielichu" od amortyzatora po stronie pasażera. Może ktoś coś jeszcze widzi bądź wie coś na temat tego auta.

Tutaj druga sztuka która mnie interesuje, na zdjeciach nie mam sie do czego przyczepić, ale może Wy coś wypatrzycie

http://otomoto.pl/oferta/mazda-premacy- ... ydSdR.html

Przepraszam że dwa linki w jednym temacie ale nie chce zaśmiecać niepotrzebnie forum. Jak coś to moge to rozdzielić.

edit by stachan: zawsze należy zapoznać się z Regulaminem :)

8.7. Dalsze postanowienia
Przyjmuje się, iż na jeden wątek może przypadać tylko jedno ogłoszenie.
Ostatnio edytowano 25 lis 2015, 05:34 przez stachan, łącznie edytowano 1 raz
Powód: 8.3.
Początkujący

Od: 24 lis 2015, 22:24

Postprzez Domelek » 26 lis 2015, 12:00

na obrazku zasadniczo bez zarzutu obydwa ładne sztukasy trzeba na kanał i pośmigać,wybór w detalach którym – chociaż jeden podaje VIN no i ten model młodszy ale większy przebieg plus czujniki parkowania dorobione i ładne zaciski może ktoś dużo jeżdził ale dbał i inwestował ( może też być że felernie zrobione zrób to sam i coś się będzie w elektryce sypać itd ) ma też hak więc może coś ciagał przez te 200tysi w ten sposób kombinować trzeba hhyhyh – analiza dokumentacji pod względem charakteru pisma świeżości pieczątek jakości wpisów bo ewentualna preparacja książek serwisowych to norma więc masz co robić. Ja z zasady nie wierzę w "krajowe pośrednictwo auto-moto" hyyhhy
Oba ładne więc wybór ciężki. Poszukaj i zobacz ile takie kosztują u priva na autoskaucie i mobilu porównaj.
Bądz dzielny <czarodziej>
Forumowicz

Od: 28 sty 2014, 19:48
Auto: 2002 Premacy 1.8 ma 101 koniów na benzynę, ubrana w Lodowcowy Błękit vel"Mrufka"