Spoko kiba, tak sobie dyskutujemy, tylko widzisz, Ciebie interesuje konkretny samochód, który został przez kogoś – handlarza – ściągnięty do PL, a co ściągają handlarze, to wiadomo.
Mhm – ryzyko z takim wyjazdem zawsze jest i w Twoim przypadku – szukanie konkretnego modelu – większe, ale zobaczymy czy coś Ci się uda znaleźć w PL. Ewentualnie są pomocnicy: info na PW.
z którymi nie mam kompletnie nic wspólnego, lubię bardzo oglądać ich filmiki. Sam jestem związany trochę z Niemcami – mam tam rodzinę – i 2 samochody z Niemiec sprowadziłem dla siebie osobiście, dlatego przy każdym filmiku serce szybciej bije

A i niesamowcie miło wspominam 11-letniego Nissana Sunny za 1350 EUR (mój pierwszy samochód, od razu po studiach

), jak i 11-letniego Opla Astrę II z przebiegiem 44 000 km

Ten już był droższy – 2200 EUR

Ja Cię nie namawiam siłą na wyjazd do Niemiec, przecież ja nic z tego nie mam, chodzi o dobre autko. A im więcej ludzi pokaże środkowy palec naciągaczom w PL, może coś się w końcu zmieni. Ja akurat jestem w dobrej sytuacji, bo nie zaopatruję się w samochody w PL, niestety mam dostęp do TVN Turbo i internetu

... i wiem co się tam jednak wyprawia. Także artykuł o Seacie Leonie ... zespawanym z dwóch samochodów, trochę wprawił mnie w poruszenie, najbardziej na świecie nienawidzę oszustów.
Powodzenia.