Dostałem już wydruk z DSR (książka serwisowa), ale coś mi się nie zgadza z numerem VIN. Przy wpisaniu JMZBM546611161025 chociażby tu dostaję informację o Maździe3 z... 2001 roku.
Czy ktoś może go potwierdzić?
www.mazdaspeed.pl
Marianek napisał(a):Zapytaj sprzedawce z jakiego powodu auto miało zaliczoną szkodę całkowitaW DSR nie będzie, tego się nie wpisuje. Dopytaj o zdjęcia z przemalowania
w ogłoszeniu nic nie pisze ze bezwypadkowe
![]()
Radze uważać na nowe generacje Mazdy powypadkowe, tam jest tyle elektroniki naszpikowane ze fuszersta naprawa możne wykończyć nabywce.
Jest już przykład w nowym (nie emitowanym jeszcze) sezonie Turbo kamery jak naprawili BM po wypadku, na forum w mazdoszrotach jest CX-5. lepiej kupić demówke lub takowa sobie samemu sprowadzić jeśli nie ma w Polsce. Dodatkowo naprawa po wypadkach kolizji po za ASO i niezgodnie z założeniami producenta pozbawia gwarancji.
Nos mi to podpowiadajaca87 napisał(a):Dlaczego uważasz że auto miało szkodę całkowitą?
dadan napisał(a):Nikt raczej ze względu na obcierki parkingowe nie wymienia rocznego auta
dadan napisał(a):Z drugiej strony wraku na pewno nie robią, bo to się nie opłaca.
Zastrzeżenie:
Informacje zawarte na tej stronie nie stanowią oferty w rozumieniu
przepisów ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 r. Kodeks cywilny (Dz. U. Nr 16, poz.
93 z zm.) i nie mogą stanowić podstawy do dochodzenia roszczeń w rozumieniu
przepisów ustawy z dnia 27 lipca 2002 r. o szczególnych warunkach sprzedaży
konsumenckiej (Dz. U. Nr 141, poz. 1176 z zm.).
Zastrzegamy sobie prawo do pomyłki lub błędu.
jaca87 napisał(a):Ale przecież sprzedawcą jest ASO Mazda.
jaca87 napisał(a):Ale przecież sprzedawcą jest ASO Mazda. Btw. I oni wykonają przegląd po roku.
Czy jeśli auto wezmę do innego ASO to wątpliwości powinny być rozwiane ?
jaca87 napisał(a):Dzięki za opinie na pewno będę dużo bardziej ostrożny dzięki nim.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości