Zależy czy masz daleko, bo jak nie to możesz jechać i obejrzeć. Jego auta zazwyczaj są dość mocno skorodowane i zastane. Ale, jeśli chodzi o dokumenty, przeszłość auta, stan techniczny i oryginalność lakieru przyczepić się nie można i to mówię ze swojego doświadczenia, posiadam od niego swoją 6, mój wujo też i znajomy również. Jedynie wkurzył mnie z klimą, bo miała działać, a po 2 tyg znów nie działała. Wujo ma swoją 6 od 2 lat i jeśli chodzi o awarie nic dosłownie nic nie było, u mnie na razie też nic( odpukać), ale mam ją dopiero od 2 msc
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jedyne rzeczy to korozja, u mnie nadkola będą robione z reperaturkami i prawdopodobnie progi, ale to się okażę jak lakiernik oceni, a i purchel przy tylnej lampie. Druga tylko nadkola bez reperaturek i jakieś pojedyncze purchle. Koleś ma różne opinie bo raz mu się trafi co gorszego raz lepszego, ale to chyba norma u handlarzy. Gazownik u którego aktualnie stoi moja, jak o nim usłyszał od razu wyzwał go od chu.. ostatnią 6 co miał u siebie od niego to nie było do czego przymocować butli, bo wpadła przez podłogę, rocznik 06...

reasumując mogę polecić, ale sprawdzić trzeba dobrze wszystko i bić cenę jak się coś znajdzie.