poszukiwania wymarzonej Mazdy 3 trwają, czas ucieka i do narodzin córy nie zostało mi go wiele. Ostatnio w ogłoszeniach w promieniu ok. 100km od Krakowa była mocna posucha, troszkę się jednak ruszyło i dziś mam prośbę do Was o rzucenie okiem na dwa ogłoszenia. Oto pierwsze z nich.

Auto ma prawie wszystko co chciałem. Brak do szczęścia tylko OEMowych alufelg, sprzedawca twierdzi, że sprowadził auto bez nich. Trudno, zdaje się, że te można jakoś dokupić za kilkaset złotych, jeśli się mylę, to mnie wyprowadźcie z błędu
Udało mi się też dostać od sprzedawcy VIN, jeżeli kolega Marianek miałby chwilę czasu i możliwość sprawdzenia tego w systemie DSR to będę wdzięczny: JMZBK14Z261314646 . Napiszę też do kolegi w przeznaczonym do tego wątku. Strony dekodujące VIN z grubsza potwierdzają informacje jakie mam od sprzedawcy i zgadzają się z tym co widzę na zdjęciach.
Auto stoi pod Częstochową, to spory kawałek od Krakowa, więc z góry dzięki za pomoc, nie chciałbym taki kawał drogi jechać na marne. Jeżeli zdecyduję się po nie jechać to chciałbym żeby auto przejrzał jakiś mechanik, polecicie kogoś? W Częstochowie ASO padło, z resztą na forum tutaj nie widziałem zbyt pochlebnych opinii o tym miejscu. A może ktoś zdecydowałby się mnie osobiście wspomóc przy potencjalnych oględzinach? Nie za darmo oczywiście.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam!
Lucjan