Szukam Mazdy 5 i trafiłem na taką ofertę:

Bardzo proszę o komentarze i podpowiedzi. VIN już sprawdzałem – dane urywają się w 2010 no i średnio licząc trochę mało ma wpisane w ofercie...
Dziękuję za każdy komentarz i pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
AndrzejCarpasja napisał(a):Ale też wiem, że są klienci ,którzy nie znoszą myśli , że ich przyszłe auto kilkunastoletnie(niejednokrotnie) może mieć jakieś malowanie nie mówiąc o naprawie(szpachlowaniu)
AndrzejCarpasja napisał(a):Norma.Nic dobrego w tej cenie nie znajdziesz.Co do mikronów.Nie należy przesadzać i od razu odrzucać auta nawet jak na którymś elemencie jest i 2000 mikronów.
1 mikron to jedna milionowa metra .Więc 1000 to jeden milimetr .jeżeli jest około 1100 to 1,1 mm nic wielkiego .Wyobraż sobie delikatne przytarcie z małym pofałdowaniem drzwi.Jak to naprawić?Trzeba troszkę nałożyć szpachli, co nie oznacza, że auto trup.Wtedy trzeba sprawdzać profile wewnątrz samochodu.Jeżeli są nienaruszone ,to dla mnie takie szkody nie są wyznacznikiem , że auto to trup i do niczego się nie nadaje.Ale też wiem, że są klienci ,którzy nie znoszą myśli , że ich przyszłe auto kilkunastoletnie(niejednokrotnie) może mieć jakieś malowanie nie mówiąc o naprawie(szpachlowaniu)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości