Mazda3 2.3 Pb, 2007, (otomoto: C36021563), 29.900 zł, Olsztyn.
Strona 1 z 1
Dzisiaj byłem obejrzeć fajnego MPSa. Z tego co mówił sprzedawca w tamtym tygodniu był wymieniony rozrząd (ma na to faktury). Na pierwszy rzut oka wszystko wygląda ok. Blachy w porządku, pas oryginalny. Do wymiany tuleje na wahaczu chociaż to nie pilne. Autko zapier... aż miło. Z tym, że na wyższych biegach wbija w fotel dopiero po przekroczeniu 3000 obr. do 3000 tys trochę mułowate. Nie wiem czy taka jest charakterystyka tych silników bo pierwszy raz jeździłem MPSem. Jak myślicie? Warto?
http://otomoto.pl/mazda-3-2-3disi-260km ... 21563.html

Cena w ofercie jest niższa niż podałeś w temacie... czy to sprzedawca już spuścił z ceny, czy Ty dodałeś opłaty?
Ze zdjęć wygląda bardzo ładnie... mały szczegół przy lewej przedniej lampie... trochę maska nie zgrywa się z zderzakiem przy reflektorze ( zewnętrzna strona).
Warte uwagi, zwłaszcza, że dużo przy niej ostatnio zostało zrobione...
P.S. Na koniec siarczyste przekleńswto... żesz k$#&a, czemu jej nie było jak swoją kupowałem
Ze zdjęć wygląda bardzo ładnie... mały szczegół przy lewej przedniej lampie... trochę maska nie zgrywa się z zderzakiem przy reflektorze ( zewnętrzna strona).
Warte uwagi, zwłaszcza, że dużo przy niej ostatnio zostało zrobione...
P.S. Na koniec siarczyste przekleńswto... żesz k$#&a, czemu jej nie było jak swoją kupowałem
W treści oferty podana jest cena ostateczna, za którą sprzedawca chce oddać auto. W tytule aukcji jest podana cena, bez wliczonych opłat. Kurcze korci mnie to auto...
Strona 1 z 1