Mazda3 2.0 Pb, 2004, (otomoto: C35862969), 18.500 zł, Wolsztyn.

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez PiotrPiotr » 2 lut 2015, 20:27

Witajcie,

http://otomoto.pl/mazda-3-i-navi-kamera ... 62969.html

co powiecie o tym egzemplarzu ? Wygląda całkiem przyzwoicie ale liczę na Wasze wnikliwe i doświadczone oko. Jutro dzwonię po VIN, niestety mam do niego ponad 300 km dlatego chce zebrać jak najwięcej informacji. Dziwne, że gość już po roku chce sprzedać takie autko skoro sprowadzał dla siebie, więc na pewno nie ściągał szmelcu.....
Cena chyba jednak adekwatna do wersji przed FL hm ?

Pozdro
PiotrPiotr

Postprzez Bejsu » 2 lut 2015, 21:35

Mazda wygląda na zdjęciach na dosyć zadbaną! Natomiast niepojący jest fakt, dlaczego ktoś tak szybko chce się pozbyć auta. Zastanawiające się również to, czy te mody zrobione były przez sprzedającego kierowce, czy takie było za granicą... Na moje oko coś robione było przy przednim zderzaku, nie mam tutaj na myśli brakującego znaczka, to akurat ciekawy pomysł. No i światła tylne, które ładnie wyglądają, aczkolwiek nie wiadomo czy zostały one zmienione, aby tylko poprawić estetykę! :)
Moim zdaniem autko godne uwagi i cena jest ok...
Axela!
Forumowicz

Od: 5 maja 2014, 22:14
Auto: Mazda3 BK Z6 2004r, HB. Winning Blue 27B <-- Było.
Jest Mazda 3 BP SKYACTIV G 2019 HIKARI. https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2&t=212463

Postprzez nitros » 2 lut 2015, 22:14

Widziałem to ogłoszenie jakiś miesiąc temu. Potem jakiś czas go nie było, ale widzę, że znowu powróciło w tej samej cenie.
Początkujący

Od: 23 paź 2013, 14:03
Auto: W trakcie poszukiwań
R.I.P. Mazda 323F BA 98 Z5

Postprzez tomi911 » 2 lut 2015, 22:32

Bardzo "napasiona" sztuka :D
Ale martwią mnie (także) trochę te mody – wiadomo, że nie zawsze elementy karoserii wymienia się po "dzwonie", ale nie można tego wykluczyć bez oględzin.
No i to co wspominaliście wyżej – ktoś przywiózł dla siebie taką sztukę i puszcza ją po roku, w którym dołożył do auta – sam tak pisze – za całkiem niewygórowaną cenę...
Nie chce krakać, ale... podejrzane...
Forumowicz

Od: 29 gru 2014, 22:45
Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM

Postprzez macvas » 3 lut 2015, 10:11

Popieram przedmówcę.
Mnie jeszcze zastanawia ta niedokończona koncepcja: połączenie unikatowych tylnych led'ów z ori przedlift zderzakiem. Pasuje jak grzebień łysemu. Ktoś się bawi w zakup trudno dostępnych lamp, aby odpuścić sobie podmiankę zderzaka na bardziej konkretny, który można wyhaczyć w pierwszym lepszym komisie? <co?> Zwłaszcza, że z przodu też trochę modził na grillu. No ale może się czepiam i autor nie był wymagający w tych względach.. a może porzucił upgrade'y tego auta na rzecz nowej furki?

Z pewnością auto warte rozpracowania.
Maciek
Przedstawiciel Podlasia

Od: 17 sie 2013, 20:33
Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05

Postprzez PiotrPiotr » 3 lut 2015, 15:47

http://bez-wypadkowe.net/showthread.php ... 4-Wolsztyn

tu też zero konkretów, ale wydaje mi się, że auto godne uwagi rozchodzi się jak ciepłe bułeczki, bo nie wierzę, że od dwóch miesięcy nikt nie pokusił się o obejrzenie a pozytywna wizyta kończy się zakupem.
PiotrPiotr