Witam.
Przymierzam się od jakiegoś czasu do zakupu samochodu – na celownik padła Madzia 6 z 2007 roku, podoba się ona zarówno mi, jak i mojej kobiecie, spełnia wszelkie kryteria, jest wspaniale wyposażona, ma wszystko. Sprzedawca wydaje się uczciwy, rozmawiałem z nim przez telefon. VIN auta sprawdziłem w DSR, wydaje się w porządku, ostatni wpis przy ok. 170 tys. km, teraz ma 201 tys., a wpis był niespełna rok temu, więc cofana raczej nie była. Jeżeli pomoże Wam w identyfikacji wydruk z DSR ze sprawdzeniem vinu to jak najbardziej mogę (chyba) go tutaj zamieścić. Sprzedający powiedział, że auto nie było malowane, ani cofane, jedyna wada to rysa na przednim zderzaku, zgodził się na sprawdzenie auta przez fachowców z AutoTesto na dowolnej stacji diagnostycznej. Zarzekał się, że nie jest skorodowana, jak ta pierwsza generacja lubi być, powiedział ciekawostkę, że one korodowały tylko do 2006 roku, po 2007 PODOBNO było już okej. Nie do końca chce mi się w to wierzyć – prosiłbym o opinie ludzi, którzy mają o tym pojęcie.
Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
PS. Jestem nowy na forum, jeżeli jest jakiś błąd konstrukcyjny, lub naruszam w jakimś punkcie regulamin to chylę czoła i godzę się na chłostę.