Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.
Strona 1 z 1
przez Gregor38 » 10 sty 2015, 17:46
Witam przymierzam się do zakupu Mazdy 5 w benzynie.Budżet którym dysponuję to 35 tys fajnie by było gdyby starczyło na auto z rocznika 2007-2008.Czy kwota 35 tys jest wystarczająca do zakupu samochodu w tym roczniku? Znalazłem co takiego: http://allegro.pl/mazda-5-2-0-sport-bix ... 34031.html
Nie znam się na piątkach, ale... na mobile.de niewiele aut jest tańszych od tej podlinkowanej (prawie wszystkie mają date produkcji zapewne 2007 a rej. w 2008) W ofercie brak informacji czy auto już jest po opłatach celnych i posiada wykupiony recykling. Jeśli tak to tym bardziej okazyjnie musiał ją obecny właściciel zakupić. Na deser info o samym sprzedawcy... już kilku potencjalnych kupujących zrobiło sobie wycieczkę do tego komisu.
To jest właśnie to,ceny na Mobile.de są trochę ,,inne,, niż na rodzimych portalach .W kwocie któą dysponuję w zasięgu mam chyba rocznik 2006 w porywach 2007.
Współczuję,bo wybór niby jest ,ale tak naprawdę to go nie ma.Ot,taki paradoks. Mam na tapecie 02-2010 123 tys km w wersji sport z elektrycznymi drzwiami. Troszkę więcej niż zakładaleś. Około 40000 ,no 39500 może by wydało.