Witam,
Proszę o kolejną opinie na temat poniższego auta.
Sprzedawcą jest użytkownik naszego forum pod nickiem: jasiu19 . Czy ktoś zna go osobiście i ma dobrą opinie na temat aut sprzedawanych przez niego?
Samochód znajduję się w Belgii i ma przyjechać do PL na lawecie.
Cena to mniej więcej to 17500zł.
Przebieg 135tys. ( udokumentowany )
Auto posiada tylko jeden kluczyk bez pilota. Jasiu19 tłumaczy to, że właściciel go zgubił.
Proszę o opinię.. pozdrawiam
Mazda3 1.6 Pb, 2004, (oferta prywatna), 17.500 zl, Belgia.
Strona 1 z 1
2004 rok – białe lampy z tyłu 
Biedna wersja bez DSC, halogenów, nie widac klimatronica,
jednak felgi 16 a w tej wersji powinny byc 15
Za taka cene jeszcze plus opłaty
Opłacony 2005-2006 rok.

Biedna wersja bez DSC, halogenów, nie widac klimatronica,
jednak felgi 16 a w tej wersji powinny byc 15
Za taka cene jeszcze plus opłaty

Opłacony 2005-2006 rok.
- Od: 28 kwi 2015, 21:56
Raczej ciężko znaleźć diesla z tak niskim przebiegiem, ORYGINALNYM. Jeżeli nie był bity i dasz rade żyć bez klimatronika (halogeny dołożysz) to cena i tak dobra, chyba że chcesz wypasa z dziwną historią, która przechodziła przez kilka rąk to wtedy uderzaj do naszych mirków.
Odgrzewacie kotleta
. A na przyszłość czytajcie co jest napisane
. To była benzyna nie diesel.
Auto użytkuje moja żona bo jej się spodobała po jeździe próbnej.Cena była już z opłatami. Remcar proponuje przyjechać do Belgii znaleźć takie auto z roku 2005-2006 z takim wyposażeniem jak opisujesz kupić zawieźć do polski zrobić opłaty
. Jak to uczynisz to zadzwoń do mnie ja kupuje z miejsca
.
Temat do zamknięcia bo auto już dawno sprzedane i jest w Polsce.
Auto użytkuje moja żona bo jej się spodobała po jeździe próbnej.Cena była już z opłatami. Remcar proponuje przyjechać do Belgii znaleźć takie auto z roku 2005-2006 z takim wyposażeniem jak opisujesz kupić zawieźć do polski zrobić opłaty
Temat do zamknięcia bo auto już dawno sprzedane i jest w Polsce.
Strona 1 z 1