Odrzucić ta mazde już na wstępie czy jechać ja zobaczyć?
Dopisano 4 lip 2014, 06:37:Li Mu Bai napisał(a):Regulacje masz po lewej od kierownicy. Jest tam nachylenie świateł oraz regulacja jasności podswietlenia zegarow. W przypadku wersji z xenonami w większości tej regulacji nie powinno być, ale chyba na rynkach skandynawskich się zdarzało. Z Niemiec nie powinno tego być, więc zderzak może nie być jej
Jak masz 15000 zl to nie kupuj auta za 15000 zl, tylko raczej 13k,chyba że już podajesz z zapasem
Kolego za bardzo nie rozumiem twojej odpowiedzi, to auto ma ksenony, i zderzak ze spryskiwaczami do ksenonow, z waszych wypowiedzi rozumiem że zderzak nie jest od niej bo zderzak ma taką opcję, chodzi mi o spryskiwacze a na desce nie ma przycisku który uruchamia taką opcję tak? Jeżeli tak jest jak pisze to z twojego postu wynika ze większości przypadku to normalne? Czy raczej nie normalne bo już sam się pogubilem :–( Jeżeli chodzi o mój budżet to ciężko znaleźć mazde za 15k, to co dopiero za 13k
Dopisano 4 lip 2014, 06:38:Li Mu Bai napisał(a):Regulacje masz po lewej od kierownicy. Jest tam nachylenie świateł oraz regulacja jasności podswietlenia zegarow. W przypadku wersji z xenonami w większości tej regulacji nie powinno być, ale chyba na rynkach skandynawskich się zdarzało. Z Niemiec nie powinno tego być, więc zderzak może nie być jej
Jak masz 15000 zl to nie kupuj auta za 15000 zl, tylko raczej 13k,chyba że już podajesz z zapasem
Kolego za bardzo nie rozumiem twojej odpowiedzi, to auto ma ksenony, i zderzak ze spryskiwaczami do ksenonow, z waszych wypowiedzi rozumiem że zderzak nie jest od niej bo zderzak ma taką opcję, chodzi mi o spryskiwacze a na desce nie ma przycisku który uruchamia taką opcję tak? Jeżeli tak jest jak pisze to z twojego postu wynika ze większości przypadku to normalne? Czy raczej nie normalne bo już sam się pogubilem :–( Jeżeli chodzi o mój budżet to ciężko znaleźć mazde za 15k, to co dopiero za 13k