Witam.
Miałem wątpliwą przyjemność poznania Pana handlarza. Na początku spóźnił się ponad godzinę, ale dzięki temu mogłem się przyjrzeć samochodowi z ogłoszenia (z za siatki). Gdy już przyjechał poszedł do innego klienta. Po kolejnych 15 minutach przyszedł i zapytał czy chcemy obejrzeć ta Mazdę, po czym sobie poszedł. Po kolejnych 15 min zrezygnowałem i wróciłem do domu. Jednak nie o to chodzi, nie kupuje handlarza tylko samochód. Samochód z ogłoszenia był malowany praktycznie z każdej strony. Przedni zderzak jest źle spasowany i malowany, lewa lampa najprawdopodobniej wymieniona, prawe i lewe drzwi malowane, tylne nadkola malowane i zabezpieczone przed uderzeniami kamyków, progi malowane. Nie potrzeba do tego czujnika lakieru bo struktura lakieru jest inna poza tym widać wpyłki, nie jestem pewien maski bo ma coś jakby wpyłkę przy rancie bocznym. Mało które szpary są równe. Przycisk klapy się blokuje (auto było zamknięte ale ten przycisk powinien chodzić luźno. Mam wrażenie ze żadna szyba nie była oryginalna a na pewno nie z jednego rocznika. Lewy przedni słupek sugerował by dachowanie, lub mocne uderzeniem wgniecenie plus złe spasowanie z błotnikiem lub drzwiami. Przycisk klapy nie odbijał. Plastik po wymianie przedniej szyby jest źle spasowany, O wnętrzu niestety nic nie mogę napisać bo niestety nie doczekałem się na otwarcie. Ogóle Pan potraktował mnie totalnie niepoważnie mimo że miałem ze sobą gotówkę. Przed domem stały też inne Mazdy ale na nich nie skupiałem dużo uwagi. Co do tego ogłoszenia to osobiście nie polecam jechać z daleka bo można się rozczarować chyba, że chcecie kupić takie auto. Pozostaje w poszukiwaniu swojej Benzynowej Mazdy po FL