Mazda 3 BK 1.6 benzyna 105KM, 2007r(oferta prywatna), 24000+rejestracja Góra

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez adamsaso » 18 kwi 2014, 18:01

Przywlokłem się dzisiaj do mojego rodzinnego miasta no i zostalem poinformowany że miejscowy "farmer aut" ściagnął ładna mazdę z niemieckiego ASO. Udałem się na miejsce 'popełnienia wykroczenia" niezbyt chetnie, ale słuchając opini o gościu, że niby uczciwy, dałem sie na mówić na oględziny. No i mimo tego ze nie jestem specjalistą, ale lubie się czepiać... nie miałem sie do czego przyczepić (korzystając z poradnika użytkownika akostarek – Mazda3 (BK) – Świadomy zakup). We wtorek zrobię chyba jeszcze oględziny z mechanikiem i zobaczymy co z tego wyjdzie. Rdzy nie widać.

Załączam zdjęcia jakie zrobiłem, nie ma jej na necie jeszcze bo wczoraj zjechała z lawety i zastałem ją jeszcze brudną albo raczej całą w kurzu. Alarmujcie jak coś widzicie :)

Aha... ma 93 tys km. najechane, śladów korozji na nadkolach brak, podwozie do zakonserwowania ale poki co jest w niezłym stanie, na pewno wydech do wymiany za max rok (podrdzewiały), na felgach ma opony z 2007 roku co dobrze wróży o stanie auta, ale oponki do wymiany będą, czyli + 1000 PLN.

Jedno pytanie:
Czy białe zegary to normalne w tych modelach? (ma białe zegary i przycisk DSC po lewej stronie).

Pozdrawiam
Adam
Załączniki
DSC_0127.jpg
DSC_0126.jpg
DSC_0125.jpg
DSC_0124.jpg
DSC_0123.jpg
DSC_0121.jpg
Ostatnio edytowano 23 kwi 2014, 20:48 przez Speed, łącznie edytowano 2 razy
Powód: poprawa tematu
Początkujący

Od: 11 lut 2014, 20:16

Postprzez adamsaso » 23 kwi 2014, 19:02

Autko już poszło, a u mnie zamiast autka będzie chyba kredycik mieszkaniowy...
Początkujący

Od: 11 lut 2014, 20:16