Mazda 3 BK 1.6 benzyna 2005 (otomoto C32207638) 19 900 PLN Zawiercie

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez panzen1 » 15 kwi 2014, 15:20

Witam wszystkich forumowiczów.

Zwracam się do Was z prośbą o ocenę Mazdy 3, która jest wystawiona na jednym z autokomisów w miejscowości Zawiercie woj. ślaskie. http://ac.otomoto.pl/mazda-3-super-stan ... 07638.html Może ktoś był w tym komise i widział to auto?

Czy da sie coś ustalić o historii lub przebiegu po tym podanym nr VIN JMZBK14Z251245324

Przyznam się, że auto bardzo mi sie spodobało z zewnątrz i wnętrze również, zwłaszcza jesli porównać ją do Astry III, którą poleca mi wiekszośc znajomych ale mi sie nie podoba, zwłaszcza to wnętrze od siekiery.

Auto zostało ogólnie sprawdzone przez mojego znajmego. Czujnik lakieru nie wykazał aby auto było malowane (no chyba, że ktoś profesjonalnie pomalował któys z elementów pod czujnik lakieru), podłużnice przód i tył nie były ruszane. Jedynie na klapie bagażnika od strony wewnętrznej coś było robione, jak by ktoś coś szpachlował a potem nałozył taką specjalną czarną naklejkę. Technicznie auto wydaje się ok. Do wymiany opony, chamulce przód i tył. Wnetrze w miarę zadbane.

Auto chciał bym aby mi służyło ok. 5 lat a może i więcej. Rocznie będę pokonywał ok 20 – 22 tkm, mało po mieście. Chciał bym też załozyć instalację lpg. Silnik ma hydrauliczną kasację luzu zaworowego???

Z góry dziekuję wszystkim za odpowiedzi i pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 19 kwi 2014, 07:58 przez Speed, łącznie edytowano 1 raz
Powód: poprawa tematu
panzen1