Mazda 3 BK, 1.6 Benzyna 2004r. (otomoto C32209052) 14.900 Brwinów
Strona 1 z 1
z rozmowy ze sprzedawcą, wynika że wszystko ok , sprawna mechanicznie, lakier ok w dwóch miejscach małe burchelki rdzy, jest właścicielem od roku, podobno kupiona w Polsce, 3 właściciel. Przy okazji podpytam może tutaj, widziałem w internecie panele z CD radiem za 200 -300 zł, droga jest wymiana i podłączenie takiego panelu? bo sam raczej tego nie ogarnę. Właściciel zgodził się bez problemy na wizytę w stacji diagnosytycznej. Prośba o wstępną ocenę ogłoszenia.
http://otomoto.pl/mazda-3-1-6-16v-zarej ... 09052.html

- Od: 4 lut 2011, 14:44
Wymiana radia prosta i łatwa, ale ja na Twoim miejscu kupiłbym xcarlink – znajdziesz info na forum co to i jak to się je
Odnośnie autka to rozumiem, że cena kusi.... po fotkach nic nie widać zdjęcia po skosie, silnik dziwnie czyściutki! – to tylko daje do myślenia. Zdajesz sobie, że z takim przebiegiem w tej cenie raczej nie kupiłbyś samochodu za granicą? A wszystkie Mazdy z tych lat są sprowadzane właśnie z zagranicy...
Bezwypadkowa? 3 właściciel... weź sprawdź z ciekawości po vinie skąd jest i czy w tamtym kraju było wszystko ok. I miernikiem do lakieru też bym sprawdził to, że szyby z 04 to nie znaczy że nie byl ubity przód lub tył...
Odnośnie autka to rozumiem, że cena kusi.... po fotkach nic nie widać zdjęcia po skosie, silnik dziwnie czyściutki! – to tylko daje do myślenia. Zdajesz sobie, że z takim przebiegiem w tej cenie raczej nie kupiłbyś samochodu za granicą? A wszystkie Mazdy z tych lat są sprowadzane właśnie z zagranicy...
Bezwypadkowa? 3 właściciel... weź sprawdź z ciekawości po vinie skąd jest i czy w tamtym kraju było wszystko ok. I miernikiem do lakieru też bym sprawdził to, że szyby z 04 to nie znaczy że nie byl ubity przód lub tył...
W Brwinowie mamy kolegę klubowego i zarazem mechanika Marcina Mx6sc
więc możesz z nim sie spisać i ci pomoże oblukać tą 3sedana
więc możesz z nim sie spisać i ci pomoże oblukać tą 3sedana
dzięki za odpowiedzi.
Paolo, nie wymagam od auta 10 letniego żeby było idealne i nigdy nie puknięte z żadnej strony, dla mnie to jakoś mało realne jest tyle różnych wydarzeń losowych że to chyba graniczy z cudem. Co innego jak było walnięte a ktoś to nieudolnie zrobił i elementy są źle spasowane albo mają rzucający się w oczy inny odcień. Przebieg faktycznie bardzo popularny na otomoto, te 150 widać w co drugim ogłoszeniu
myślę że plusem jest że auto kupione w Polsce. Do tego miasta mam w sumie niedaleko bo 60 km, więc chyba się przejade zobacze co i jak chociażby po to żeby przejechać się tą trójką i zobaczyć jak się w niej będe czuł bo jeszcze nie miałem okazji.
Paolo, nie wymagam od auta 10 letniego żeby było idealne i nigdy nie puknięte z żadnej strony, dla mnie to jakoś mało realne jest tyle różnych wydarzeń losowych że to chyba graniczy z cudem. Co innego jak było walnięte a ktoś to nieudolnie zrobił i elementy są źle spasowane albo mają rzucający się w oczy inny odcień. Przebieg faktycznie bardzo popularny na otomoto, te 150 widać w co drugim ogłoszeniu
- Od: 4 lut 2011, 14:44
wisnia_wwy napisał(a):myślę że plusem jest że auto kupione w Polsce
Ale ktoś wcześniej sprowadził

Jak ja kupowałem to nie brałem pod uwagę strzelonego auta, no ale jak tam chcesz ...
Na forum już byli tacy co kupili świadomi po małych przygodach weź pod uwagę, że niektóre części i naprawy są bardzo drogie. Obyś później nie żałował i nie zakładał tematów, że jest problem czy coś
Odnośnie odcieni to będzie Ci się napewno rzucać w oczy kolor zderzak/ błotnik, ale to inna historia.
Strona 1 z 1